Рецепт Котлета натуральна зі свинини фото

Котлета натуральна зі свинини
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина
Вегетаріанське харчування
На обід , На святковий стіл
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 40 хв.

Ділюся з вами дуже оригінальним, і в той же час простим рецептом котлети натуральної зі свинини. Робиться вона у вигляді кісок, обсмажується в борошні і маринується з цибулею. Інтригує? Давайте пробувати!

Опис приготування:

Взагалі, хто як любить, звичайно, але хочу сказати, що мій чоловік був у дикою захваті, коли я приготувала таку котлету натуральну зі свинини в домашніх умовах на сніданок! Хоча ось особисто я не звикла так щільно снідати, але чоловіки є чоловіки, у них гастрономічних правил і законів немає! Так що розповім і вам, як зробити котлету натуральну зі свинини, а ви вже самі вирішите, куди, кому і як подавати таку вкусняшку!

  • Свинина - 500 грам
  • Цибуля - 100 грам
  • Борошно - 100 грам
  • Лимон - 0.5 штуки
  • Гірчичний - 1 Чайна ложка
  • Спеції - За смаком
котлета натуральна зі свинини - фото крок 1
1. Цибуля подрібнити півкільцями і відправимо в миску, де буде маринуватися м'ясо. Туди ж - сік половини лимона, спеції і гірчицю. Перемішаємо.
котлета натуральна зі свинини - фото крок 2
2. М'ясо трохи відбиваємо, натираємо спеціями на свій розсуд.
котлета натуральна зі свинини - фото крок 3
3. Тепер кожен шматочок розрізаємо на три частини (не до кінця), і заплітаємо кіскою.
котлета натуральна зі свинини - фото крок 4
4. Складаємо в миску з маринадом, і залишимо на півгодини.
котлета натуральна зі свинини - фото крок 5
5. А тепер кожну косичку обмакиваем в борошно і відправимо на сковороду з розігрітим рослинним маслом.
котлета натуральна зі свинини - фото крок 6
6. Тепер наші котлети готові! можна подавати!

Схожі рецепти