Котлета натуральна зі свинини
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся з вами дуже оригінальним, і в той же час простим рецептом котлети натуральної зі свинини. Робиться вона у вигляді кісок, обсмажується в борошні і маринується з цибулею. Інтригує? Давайте пробувати!
Взагалі, хто як любить, звичайно, але хочу сказати, що мій чоловік був у дикою захваті, коли я приготувала таку котлету натуральну зі свинини в домашніх умовах на сніданок! Хоча ось особисто я не звикла так щільно снідати, але чоловіки є чоловіки, у них гастрономічних правил і законів немає! Так що розповім і вам, як зробити котлету натуральну зі свинини, а ви вже самі вирішите, куди, кому і як подавати таку вкусняшку!
- Свинина - 500 грам
- Цибуля - 100 грам
- Борошно - 100 грам
- Лимон - 0.5 штуки
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
- Спеції - За смаком
1. Цибуля подрібнити півкільцями і відправимо в миску, де буде маринуватися м'ясо. Туди ж - сік половини лимона, спеції і гірчицю. Перемішаємо.
2. М'ясо трохи відбиваємо, натираємо спеціями на свій розсуд.
3. Тепер кожен шматочок розрізаємо на три частини (не до кінця), і заплітаємо кіскою.
4. Складаємо в миску з маринадом, і залишимо на півгодини.
5. А тепер кожну косичку обмакиваем в борошно і відправимо на сковороду з розігрітим рослинним маслом.
6. Тепер наші котлети готові! можна подавати!