Котлета натуральна зі свинини на кістці
(покроковий рецепт з фото)
Розповім, як приготувати котлету натуральну зі свинини на кістці! смачний, і при цьому вельми простий рецепт припаде до душі всім щирим любителям м'яса - соковитого, ніжного, ароматного і смачного!
Такий простий рецепт вам точно сподобається! А якщо ви не знаєте, як приготувати котлету натуральну зі свинини на кістці, то я вам зараз розповім! Про це повинна знати кожна господиня. Особлива сирно-мигдальна панірування навіть не саме високоякісне м'ясо перетворює в шедевр, а якщо ви не поскупилася і купіть хороший шматок свинини на кістці - отримаєте справжній шедевр!
- Свинина на ніжці - 6-8 штук
- Мигдалеве борошно - 150 грам (мелені горіхи або стільки ж пшеничного борошна)
- Пармезан - 150 грам
- Яйця - 2 штуки
- Спеції - За смаком
1. М'ясо обмиємо і обсушити. Тим часом у великій мисці змішаємо миндальную борошно і тертий на дрібній тертці сир, а також спеції за смаком. Окремо збиваємо яйця до однорідності.
2. Тепер кожну котлету з двох сторін акуратно відбиваємо молотком, щоб м'ясо було трохи м'якше, а потім мачає в яєчну суміш, а потім - в сирно-борошняну.
3. Тепер добре розжарити сковорідку з рослинним маслом і обсмажити кожну котлету з двох боків до золотистої скоринки.
4. От і все! Смачного!