Рецепт Котлета натуральна зі свинини на кістці фото

Котлета натуральна зі свинини на кістці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина , Молочні продукти , Сир , Яйця
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Котлети , Страви в паніровці
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Розповім, як приготувати котлету натуральну зі свинини на кістці! смачний, і при цьому вельми простий рецепт припаде до душі всім щирим любителям м'яса - соковитого, ніжного, ароматного і смачного!

Опис приготування:

Такий простий рецепт вам точно сподобається! А якщо ви не знаєте, як приготувати котлету натуральну зі свинини на кістці, то я вам зараз розповім! Про це повинна знати кожна господиня. Особлива сирно-мигдальна панірування навіть не саме високоякісне м'ясо перетворює в шедевр, а якщо ви не поскупилася і купіть хороший шматок свинини на кістці - отримаєте справжній шедевр!

  • Свинина на ніжці - 6-8 штук
  • Мигдалеве борошно - 150 грам (мелені горіхи або стільки ж пшеничного борошна)
  • Пармезан - 150 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Спеції - За смаком
котлета натуральна зі свинини на кістці - фото крок 1
1. М'ясо обмиємо і обсушити. Тим часом у великій мисці змішаємо миндальную борошно і тертий на дрібній тертці сир, а також спеції за смаком. Окремо збиваємо яйця до однорідності.
котлета натуральна зі свинини на кістці - фото крок 2
2. Тепер кожну котлету з двох сторін акуратно відбиваємо молотком, щоб м'ясо було трохи м'якше, а потім мачає в яєчну суміш, а потім - в сирно-борошняну.
котлета натуральна зі свинини на кістці - фото крок 3
3. Тепер добре розжарити сковорідку з рослинним маслом і обсмажити кожну котлету з двох боків до золотистої скоринки.
котлета натуральна зі свинини на кістці - фото крок 4
4. От і все! Смачного!

Схожі рецепти