Рецепт Бараняча корейка на кістці фото

Бараняча корейка на кістці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Баранина
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Святковий обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Ця страва напевно полюбиться всім без винятку м'ясоїдам! звичайно, є люди, які"фиркають" при вигляді баранини, але це скоріше виключення… ось, як приготувати баранячу корейку на кістки.

Опис приготування:

Бараняча корейка на кістці - це, звичайно, розкішне блюдо. Його тільки на ювілей, да по найважливішим свят готувати! хоча, якщо є можливість, то і у вихідні можна себе побалувати вишуканим смаком і неповторним ароматом. Таке блюдо подають тільки в ресторані, скажете ви. А ось і ні! Його запросто можна приготувати вдома, на звичайній сковороді. Спробуйте самі! В спеціях і приправах обмежень немає!

  • Бараняча корейка - 1 кілограм (скелет)
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Вино червоне - 100 мілілітрів
  • Зелень - За смаком
  • Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
  • Сіль, перець, спеції - За смаком
бараняча корейка на кістці - фото крок 1
Промиваємо баранячу корейку. Перекладаємо її на дошку і обробляв. Потрібно розрізати її, otdeliv ребра відрізняється від інших. Нарізаємо зелень. Розтираємо баранину сіллю і перцем. Посипаємо зеленню.
бараняча корейка на кістці - фото крок 2
Нарізаємо зубчики часнику. Можна брати їх в необмеженій кількості, тут вже як вам більше подобається. Розігріваємо сковороду. Виливаємо на неї рослинне масло. Обсмажуємо баранину з двох сторін, посипавши часником, до рум'яної скоринки.
бараняча корейка на кістці - фото крок 3
Беремо ще трохи зелені. Рубаємо її. Ще я взяла гілочку м'яти для смаку і запаху. Прибираємо обсмажену баранину зі сковороди. Наливаємо в неї вина. Тушкуємо нарізану зелень з м'ятою, помішуючи. Потім викладаємо знову в сковорідку баранину і ще раз обсмажуємо її з двох сторін.
бараняча корейка на кістці - фото крок 4
Орієнтуйтеся на те, щоб баранина добре протикати ножем, була досить м'якою і в той же час просмажене. Подавайте баранячу корейку на кістки з овочами і зеленню. Як гарнір добре піде картопля, гречка і рис. А ще на сковороді з-під м'яса можна приготувати різні овочі. Вони просочаться соком баранини і за смаком будуть не гірші самого м'яса! Смачного!

Схожі рецепти