Рецепт Корейка на кістці фото

Корейка на кістці
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
М'ясо, Овочі, Свинина, Часник, Свиняча корейка
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

До сих пір ламаєте голову над святковою вечерею на Великдень? Адже після довгого посту хочеться здивувати і порадувати своїх близьких. Розповідаю рецепт страви, як приготувати корейку на кістки.

М'ясо можна купити на ринку або в магазині. Але обов'язково зверніть увагу, щоб воно було ніжно-рожевого кольору, з приємним ароматом. Є багато різних рецептів з приготування цієї частини свинячої тушки, тому можна вибрати відповідний вам. Корейку начиняю зубчиками часнику і щедро обмазую спеціями.

  • Свиняча корейка - 2 кілограма
  • Часник - 2 штуки
  • Насіння фенхелю - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 2 чайних ложки
  • Чорний мелений перець - 1 Чайна ложка
1
Вимийте м'ясо і витріть серветками. Очистіть часник і наріжте його тонкими пластинками, а пару зубчиків пропустіть через прес. Гострим ножем зробіть в м'ясі глибокі надрізи.
2
У прорізи вставте пластинки часнику і натріть м'ясо насінням фенхеля, чорним меленим перцем і сіллю.
3
З одного боку зробіть глибокий надріз під кісткою. Додайте туди подрібнений зубчик часнику і насіння фенхелю.
4
Зв'яжіть м'ясо натуральної ниткою, щоб надріз щільно пристав до основного шматочку.
5
Викладіть м'ясо на деко і випікайте в розігрітій до 200 градусів духовці 45-60 хвилин.
6
Дістаньте м'ясо з духовки і викладіть на дошку, залиште на 10 хвилин, а потім наріжте м'ясо шматочками.

Схожі рецепти