Свиняча корейка на кістці
(покроковий рецепт з фото)
Свиняча корейка на кістці дуже часто виходить у багатьох господинь сухуватої. Щоб такого не було, просто приготуйте її оп всіма правилами. Буде дуже смачно, обов'язково спробуйте!
Якщо вам стало цікаво, як приготувати свинячу корейку на кістки, то просто прочитайте цей рецепт. Він підійде для гурманів і справжніх цінителів м'яса. Щоб надати пікантності страві, додайте сир з цвіллю. Як гарнір можна використовувати різні каші, а також макарони.
- Корейська - 700 грам
- Часник - 2 зубчики
- Розмарин - 1 пучок
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Чорний перець - За смаком
- Цукіні - 1 штука
- М'ята (свіжа) - 1 штука
- Лимон (сік) - 1 Ст. Ложка
Свинячу корейку на кісточці вимийте і висушіть паперовими рушниками. Потім зачистите кожну кісточку так, щоб на ній не залишилося м'яса. Тобто м'ясо залишається лише в місцях скріплення кісточок.
Тепер вам необхідно приготувати маринад. Для цього в ступці зітреш товкачем свіжий розмарин і м'яту, а також очищений часник, сіль і спеції. Додайте лимонний сік.
Викладіть м'ясо в чистий посуд і додайте до нього маринад. Гарненько змастити маринадом корейку. Поставте м'ясо в холодильник. Воно там має пробути пару годин, а краще - всю ніч.
Цукіні вимийте і наріжте спеціальним ножем або Овочечистка на тонкі смужки. Розігрійте в сковороді рослинне масло і викладіть в нього цукіні. Обсмажуйте овоч близько п'яти хвилин на сильному вогні, помішуючи. Приправте перцем і сіллю.
Замариноване м'ясо викладіть на розігріту і змащену олією без запаху сковороду гриль. Обсмажуйте його з обох сторін по п'ять хвилин. Подавайте з гарніром з цукіні.