Свиняча корейка на кістці
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2
Час приготування: 3 г. 0 хв.
Свиняча корейка на кістці дуже часто виходить у багатьох господинь сухуватої. Щоб такого не було, просто приготуйте її оп всіма правилами. Буде дуже смачно, обов'язково спробуйте!
Опис приготування:
Якщо вам стало цікаво, як приготувати свинячу корейку на кістки, то просто прочитайте цей рецепт. Він підійде для гурманів і справжніх цінителів м'яса. Щоб надати пікантності страві, додайте сир з цвіллю. Як гарнір можна використовувати різні каші, а також макарони.
- Корейська - 700 грам
- Часник - 2 зубчики
- Розмарин - 1 пучок
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Чорний перець - За смаком
- Цукіні - 1 штука
- М'ята (свіжа) - 1 штука
- Лимон (сік) - 1 Ст. Ложка
Свинячу корейку на кісточці вимийте і висушіть паперовими рушниками. Потім зачистите кожну кісточку так, щоб на ній не залишилося м'яса. Тобто м'ясо залишається лише в місцях скріплення кісточок.
Тепер вам необхідно приготувати маринад. Для цього в ступці зітреш товкачем свіжий розмарин і м'яту, а також очищений часник, сіль і спеції. Додайте лимонний сік.
Викладіть м'ясо в чистий посуд і додайте до нього маринад. Гарненько змастити маринадом корейку. Поставте м'ясо в холодильник. Воно там має пробути пару годин, а краще - всю ніч.
Цукіні вимийте і наріжте спеціальним ножем або Овочечистка на тонкі смужки. Розігрійте в сковороді рослинне масло і викладіть в нього цукіні. Обсмажуйте овоч близько п'яти хвилин на сильному вогні, помішуючи. Приправте перцем і сіллю.
Замариноване м'ясо викладіть на розігріту і змащену олією без запаху сковороду гриль. Обсмажуйте його з обох сторін по п'ять хвилин. Подавайте з гарніром з цукіні.