Яловича корейка на кістці
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 7
Час приготування: 2 г. 0 хв.
Я просто без розуму від м'ясних вишукувань на кістки. Такі страви добре підходять для святкового меню. Гості, як правило, не залишаються байдужими. Дивіться, як приготувати яловичу корейка на кістці.
Опис приготування:
Корейська, приготована за таким рецептом, завжди виходить смачною і соковитою. Це безпрограшний варіант другої страви як в будні, так і у свята. Добре поєднується з будь-якими гарнірами. Приступимо!
- Яловича корейка на кістці - 2 штуки (порційні шматочки)
- Соєвий соус - 0, 25 склянки
- Гірчичний - 1 Ст. Ложка
- Перець чорний мелений - 0, 5 Ст. Ложки (за смаком)
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Порей - 1 штука
- Часник - 4 щіпки (сушений)
М'якоть обполіскувати прохолодною водою. Обтирає паперовим рушником. Робимо з обох сторін надрізи за допомогою ножа.
З'єднуємо в мисці соєвий соус зі спеціями, гірчицею і маслом. З приправ я часто кладу в це блюдо майоран. Базилік теж підійде.
На сковорідці-гриль підсмажуємо яловичу корейку без додавання масла. М'ясо має красиво підрум'янитися.
Далі вистилає фольгою формочку для запікання. Шматочки корейки кладемо в фольгу разом з порубаним пореєм.
Випікаємо в духовці при температурі 180 градусів. Час приготування займає, як правило, один час. Смачного!