Рецепт Яловича корейка на кістці фото

Яловича корейка на кістці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Яловичина
ПП рецепти
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 7
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Я просто без розуму від м'ясних вишукувань на кістки. Такі страви добре підходять для святкового меню. Гості, як правило, не залишаються байдужими. Дивіться, як приготувати яловичу корейка на кістці.

Опис приготування:

Корейська, приготована за таким рецептом, завжди виходить смачною і соковитою. Це безпрограшний варіант другої страви як в будні, так і у свята. Добре поєднується з будь-якими гарнірами. Приступимо!

  • Яловича корейка на кістці - 2 штуки (порційні шматочки)
  • Соєвий соус - 0, 25 склянки
  • Гірчичний - 1 Ст. Ложка
  • Перець чорний мелений - 0, 5 Ст. Ложки (за смаком)
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Порей - 1 штука
  • Часник - 4 щіпки (сушений)
яловича корейка на кістці - фото крок 1
М'якоть обполіскувати прохолодною водою. Обтирає паперовим рушником. Робимо з обох сторін надрізи за допомогою ножа.
яловича корейка на кістці - фото крок 2
З'єднуємо в мисці соєвий соус зі спеціями, гірчицею і маслом. З приправ я часто кладу в це блюдо майоран. Базилік теж підійде.
яловича корейка на кістці - фото крок 3
На сковорідці-гриль підсмажуємо яловичу корейку без додавання масла. М'ясо має красиво підрум'янитися.
яловича корейка на кістці - фото крок 4
Далі вистилає фольгою формочку для запікання. Шматочки корейки кладемо в фольгу разом з порубаним пореєм.
яловича корейка на кістці - фото крок 5
Випікаємо в духовці при температурі 180 градусів. Час приготування займає, як правило, один час. Смачного!

Схожі рецепти