Яловича корейка на кістці
(покроковий рецепт з фото)
Я просто без розуму від м'ясних вишукувань на кістки. Такі страви добре підходять для святкового меню. Гості, як правило, не залишаються байдужими. Дивіться, як приготувати яловичу корейка на кістці.
Корейська, приготована за таким рецептом, завжди виходить смачною і соковитою. Це безпрограшний варіант другої страви як в будні, так і у свята. Добре поєднується з будь-якими гарнірами. Приступимо!
- Яловича корейка на кістці - 2 штуки (порційні шматочки)
- Соєвий соус - 0, 25 склянки
- Гірчичний - 1 Ст. Ложка
- Перець чорний мелений - 0, 5 Ст. Ложки (за смаком)
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Порей - 1 штука
- Часник - 4 щіпки (сушений)
М'якоть обполіскувати прохолодною водою. Обтирає паперовим рушником. Робимо з обох сторін надрізи за допомогою ножа.
З'єднуємо в мисці соєвий соус зі спеціями, гірчицею і маслом. З приправ я часто кладу в це блюдо майоран. Базилік теж підійде.
На сковорідці-гриль підсмажуємо яловичу корейку без додавання масла. М'ясо має красиво підрум'янитися.
Далі вистилає фольгою формочку для запікання. Шматочки корейки кладемо в фольгу разом з порубаним пореєм.
Випікаємо в духовці при температурі 180 градусів. Час приготування займає, як правило, один час. Смачного!