Рецепт Корейка на кістці в духовці фото

Корейка на кістці в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
М'ясо , Свинина , Свиняча корейка
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Святковий обід
Гарячі страви , Страви в рукаві
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Дуже ніжна, пікантна і ароматна корейка на кістці в духовці в домашніх умовах, приготована з картоплею і овочами, - це ідеальний варіант основного блюда для всієї родини.

Опис приготування:

Цей рецепт приготування корейки на кістки в духовці можна варіювати за смаком, додаючи найрізноманітніші спеції і овочі. Якщо ви маєте в своєму розпорядженні часом, то можете замаринувати м'ясо заздалегідь. Приголомшливо апетитне блюдо, яке не залишить вас байдужими.

  • Корейка на кістці - 2 кілограма (приблизно )
  • Бекон - 200 грам (або жир)
  • Цибулина - 1-2 штук
  • Помідор - 2-3 штук
  • Гострий перець - За смаком
  • Часник - За смаком
  • Сіль - 1 Ст. Ложка
  • Спеції - 1 Ст. Ложка (перець, розмарин, паприка, лавровий лист, koriandr і TD)
  • Рослинна олія - 5-6 Ст. Ложок
  • Овочі для гарніру - 1-1.5 грами (картопля, перець солодкий, цибуля і т.Д.)
корейка на кістці в духовці - фото крок 1
1. Перед вами основний набір інгредієнтів, необхідних, щоб повторити цей простий рецепт корейки на кістки в духовці на вашій кухні.
корейка на кістці в духовці - фото крок 2
2. М'ясо насамперед миється, потім його потрібно трохи обсушити паперовим рушником. Гострим ножем зробіть надрізи, але не до кінця.
корейка на кістці в духовці - фото крок 3
3. Очистіть і пропустіть через прес часник. З'єднайте його з сіллю, перцем і рослинним маслом. Туди ж додайте спеції і ароматні трави, які хочете використовувати. Все як слід перемішайте. Отриманою ароматної сумішшю натріть шматочок свинини з усіх боків. У такому вигляді його можна залишити маринуватися на ніч.
корейка на кістці в духовці - фото крок 4
4. У кожен надріз викладіть тоненький шматочок сала або бекону.
корейка на кістці в духовці - фото крок 5
5. Вимийте і наріжте тонкими кружечками помідори. Гострий перець найкраще очистити від насіння, щоб корейка на кістці в духовці в домашніх умовах не була занадто пекучої. Наріжте тоненько.
корейка на кістці в духовці - фото крок 6
6. Заповніть надрізи помідорами і перцем за смаком. Також ви можете використовувати солодкий перець, наприклад.
корейка на кістці в духовці - фото крок 7
7. Щоб в процесі запікання корейка втратила форму, закріпіть її паличками для шашлику. На краю можна нанизати половинки цибулі.
корейка на кістці в духовці - фото крок 8
8. Тепер можна акуратно помістити м'ясо в рукав, а вільний простір заповнити овочами для гарніру - картоплею, цибулею, баклажанами і т.Д. Викладіть всю цю красу на деко і відправте в розігріту духовку години на півтора-два.
корейка на кістці в духовці - фото крок 9
9. Сподіваюся, що цей апетитний варіант, як приготувати корейку на кістки в духовці, буде вам до смаку.
Смачного!

Схожі рецепти