Суп зі свининою на кісточці
(покроковий рецепт з фото)
З настанням холодів дуже актуально варити побільше смачних і гарячих домашніх супів. Одним з таких страв є суп зі свининою на кісточці. Ароматний, насичений і дуже смачний. Хороший обід!
Рекомендую приготувати смачний і наваристий суп зі свининою на кісточці в домашніх умовах. Гречаний суп зі свининою має особливу ситністю і прекрасно вгаязикє почуття голоду, забезпечуючи ваш організм запасом сил і здоров'я. Вдалого приготування!
- Свинина на кісточці - 450 грам
- Гречана крупа - 1 Склянка
- Картопля - 5 штук
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Лавровий лист - 1-2 штук
- Перець горошком - 2-3 штук
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Сіль і перець - За смаком
- Зелень - За смаком
- Крем - За смаком
Свинину на кісточці ретельно промийте, видаліть зайві плівки тощо.
Помістіть свинину в каструлю, залийте холодною водою, щоб вона повністю покрилася. Кип'ятимо на середньому вогні, видаляючи піну. Зменшуємо вогонь до самого мінімуму і продовжуємо варити.
Картопля промиваємо, очищаємо і нарізаємо невеликими кубиками.
Цибулю і моркву очищаємо і подрібнюємо. Обсмажуємо овочі на рослинному маслі до золотистого кольору.
Додаємо в бульйон картоплю і промиту гречку. Також кладемо сіль, перець, перець горошком і лавровий лист. Перемішуємо і варимо до напівготовності картоплі. Відразу ж додаємо зажарку і продолджаем варити до готовності картоплі і гречаної крупи. Перед подачею на стіл витягуємо свинячу кісточку, обрізаємо з неї м'ясо і додаємо назад в суп. Наполягаємо суп під кришкою 15 хвилин.
Подаємо суп до столу присипавши подрібненою зеленню і додавши в нього сметану. Смачного!