Рецепт Суп зі свининою на кісточці фото

Суп зі свининою на кісточці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина , Крупи , Гречка
На обід
Супи
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

З настанням холодів дуже актуально варити побільше смачних і гарячих домашніх супів. Одним з таких страв є суп зі свининою на кісточці. Ароматний, насичений і дуже смачний. Хороший обід!

Опис приготування:

Рекомендую приготувати смачний і наваристий суп зі свининою на кісточці в домашніх умовах. Гречаний суп зі свининою має особливу ситністю і прекрасно вгаязикє почуття голоду, забезпечуючи ваш організм запасом сил і здоров'я. Вдалого приготування!

  • Свинина на кісточці - 450 грам
  • Гречана крупа - 1 Склянка
  • Картопля - 5 штук
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Лавровий лист - 1-2 штук
  • Перець горошком - 2-3 штук
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Сіль і перець - За смаком
  • Зелень - За смаком
  • Крем - За смаком
суп зі свининою на кісточці - фото крок 1
Свинину на кісточці ретельно промийте, видаліть зайві плівки тощо.
суп зі свининою на кісточці - фото крок 2
Помістіть свинину в каструлю, залийте холодною водою, щоб вона повністю покрилася. Кип'ятимо на середньому вогні, видаляючи піну. Зменшуємо вогонь до самого мінімуму і продовжуємо варити.
суп зі свининою на кісточці - фото крок 3
Картопля промиваємо, очищаємо і нарізаємо невеликими кубиками.
суп зі свининою на кісточці - фото крок 4
Цибулю і моркву очищаємо і подрібнюємо. Обсмажуємо овочі на рослинному маслі до золотистого кольору.
суп зі свининою на кісточці - фото крок 5
Додаємо в бульйон картоплю і промиту гречку. Також кладемо сіль, перець, перець горошком і лавровий лист. Перемішуємо і варимо до напівготовності картоплі. Відразу ж додаємо зажарку і продолджаем варити до готовності картоплі і гречаної крупи. Перед подачею на стіл витягуємо свинячу кісточку, обрізаємо з неї м'ясо і додаємо назад в суп. Наполягаємо суп під кришкою 15 хвилин.
суп зі свининою на кісточці - фото крок 6
Подаємо суп до столу присипавши подрібненою зеленню і додавши в нього сметану. Смачного!

Схожі рецепти