Рецепт Відбивна зі свинини фото

Відбивна зі свинини
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо , Свинина
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Відбивні
Кількість порцій: 2
Час приготування: 30 хв.

Давно говорять, що"шлях до серця чоловік лежить через його шлунок" . Так і є, але не варто забувати, що жінки теж люблять м'ясо. Сьогодні я розповім, як приготувати відбивні зі свинини.

Опис приготування:

Такі відбивні виходять соковитими, а їх вигляд так і манить. Важливо відмітити, що такий спосіб приготування вдалий тим, що м'ясо готується"правильно" , воно виходить не пересушеним і не пересмаженим. Подавайте відбивні з будь-яким гарніром або салатом з овочів. Смачного!

  • Свиняча відбивна на кістки - 2 штуки
  • Часник - 2 зубчики
  • Сіль і перець - За смаком
  • Лавровий лист - 1 штука
  • Перець запашний горошком - - штук
1
Для маринаду закип'ятити 1 склянка води, додайте сіль і перемішайте до повного її розчинення, потім додайте пару чашок холодної води, щоб вийшов розсіл кімнатної температури. Додайте туди очищений часник, перець і лаврушку. Помістіть в нього відбивні і витримуйте від 30 хвилин 4 годин.
2
Духовку розігрійте до 200 градусів. Чавунну сковороду нагрійте в духовці.
3
Відбивні дістаньте з розсолу, обсушити і приправте спеціями за смаком.
4
Розпечену сковороду дістаньте з духовки і відразу помістіть в неї відбивні, смажте до золотистого кольору з обох сторін, приблизно по 3 хвилини. Потім приберіть сковороду з м'ясом в духовку, понизив температуру до 60 градусів, готуйте їх 6-10 хвилин або до готовності.
5
Готові відбивні помістіть на теплу тарілку і накрийте їх фольгою на 5 хвилин.
6
Смачного!

Схожі рецепти