Відбивна зі свинини
(покроковий рецепт з фото)
Давно говорять, що "шлях до серця чоловік лежить через його шлунок" . Так і є, але не варто забувати, що жінки теж люблять м'ясо. Сьогодні я розповім, як приготувати відбивні зі свинини.
Такі відбивні виходять соковитими, а їх вигляд так і манить. Важливо відмітити, що такий спосіб приготування вдалий тим, що м'ясо готується "правильно", воно виходить не пересушеним і не пересмаженим. Подавайте відбивні з будь-яким гарніром або салатом з овочів. Смачного!
- Свиняча відбивна на кістки - 2 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Сіль і перець - За смаком
- Лавровий лист - 1 штука
- Перець запашний горошком - - штук
1
Для маринаду закип'ятити 1 склянка води, додайте сіль і перемішайте до повного її розчинення, потім додайте пару чашок холодної води, щоб вийшов розсіл кімнатної температури. Додайте туди очищений часник, перець і лаврушку. Помістіть в нього відбивні і витримуйте від 30 хвилин 4 годин.
2
Духовку розігрійте до 200 градусів. Чавунну сковороду нагрійте в духовці.
3
Відбивні дістаньте з розсолу, обсушити і приправте спеціями за смаком.
4
Розпечену сковороду дістаньте з духовки і відразу помістіть в неї відбивні, смажте до золотистого кольору з обох сторін, приблизно по 3 хвилини. Потім приберіть сковороду з м'ясом в духовку, понизив температуру до 60 градусів, готуйте їх 6-10 хвилин або до готовності.
5
Готові відбивні помістіть на теплу тарілку і накрийте їх фольгою на 5 хвилин.
6
Смачного!