Відбивна з індички
(покроковий рецепт з фото)
М'ясо індички дієтичне, тому його часто призначають при різноманітних дієтах (оздоровчі). Мені доводилося готувати різні її частини. Розповім, як приготувати відбивну з індички.
Індичка легко засвоюється організмом. Її м'ясо дієтичне, нежирне і ніжне. Важливо не пересмажити індичі відбивні, інакше вони будуть сухі та гумові. Готуються відбивні з індички дуже швидко і просто, а з'їдаються ще швидше. Вони відмінно поєднуються з різними гарнірами, salatami.
- Грудка індички - 0, 8 кілограма
- Яйце - 3 штуки
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Картопляний крохмаль - 2 Ст. Ложки
- Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
- Часник - 4 зубчики
- Паприка - 1 Чайна ложка
- Каррі - 1 Чайна ложка
- Сіль і спеції - За смаком
1. Насамперед приступаю до приготування маринаду. У миску вбиваю курячі яйця, додаю сіль і спеції (чорний перець, сухий чилі, каррі, паприка). Вливаю рослинне масло, соєвий соус, додаю крохмаль і подрібнений через прес часник, перемішую.
2. Грудку мою і витираю насухо, потім нарізаю невеликими шматочками. Харчову плівку викладаю на дошку, потім розподіляю шматочки грудки і накриваю їх плівкою, трохи відбиваю.
3. Викладаю злегка відбиті шматочки в маринад і відправляю в холодильник на 30-60 хвилин.
4. Сковороду розігріваю з соняшниковою олією і обсмажую шматочки з кожної сторони по кілька хвилин, до появи рум'яної скоринки. Смачного!