Рецепт Відбивна з індички фото

Відбивна з індички
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Овочі, Індичка, Птах, Часник
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Відбивні

М'ясо індички дієтичне, тому його часто призначають при різноманітних дієтах (оздоровчі). Мені доводилося готувати різні її частини. Розповім, як приготувати відбивну з індички.

Індичка легко засвоюється організмом. Її м'ясо дієтичне, нежирне і ніжне. Важливо не пересмажити індичі відбивні, інакше вони будуть сухі та гумові. Готуються відбивні з індички дуже швидко і просто, а з'їдаються ще швидше. Вони відмінно поєднуються з різними гарнірами, salatami.

  • Грудка індички - 0, 8 кілограма
  • Яйце - 3 штуки
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Картопляний крохмаль - 2 Ст. Ложки
  • Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
  • Часник - 4 зубчики
  • Паприка - 1 Чайна ложка
  • Каррі - 1 Чайна ложка
  • Сіль і спеції - За смаком
відбивна з індички - фото крок 1
1. Насамперед приступаю до приготування маринаду. У миску вбиваю курячі яйця, додаю сіль і спеції (чорний перець, сухий чилі, каррі, паприка). Вливаю рослинне масло, соєвий соус, додаю крохмаль і подрібнений через прес часник, перемішую.
відбивна з індички - фото крок 2
2. Грудку мою і витираю насухо, потім нарізаю невеликими шматочками. Харчову плівку викладаю на дошку, потім розподіляю шматочки грудки і накриваю їх плівкою, трохи відбиваю.
відбивна з індички - фото крок 3
3. Викладаю злегка відбиті шматочки в маринад і відправляю в холодильник на 30-60 хвилин.
відбивна з індички - фото крок 4
4. Сковороду розігріваю з соняшниковою олією і обсмажую шматочки з кожної сторони по кілька хвилин, до появи рум'яної скоринки. Смачного!

Схожі рецепти