Рецепт Відбивна з індички фото

Відбивна з індички
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Овочі , Індичка , Птах , Часник
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Відбивні
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

М'ясо індички дієтичне, тому його часто призначають при різноманітних дієтах (оздоровчі). Мені доводилося готувати різні її частини. Розповім, як приготувати відбивну з індички.

Опис приготування:

Індичка легко засвоюється організмом. Її м'ясо дієтичне, нежирне і ніжне. Важливо не пересмажити індичі відбивні, інакше вони будуть сухі та гумові. Готуються відбивні з індички дуже швидко і просто, а з'їдаються ще швидше. Вони відмінно поєднуються з різними гарнірами, salatami.

  • Грудка індички - 0, 8 кілограма
  • Яйце - 3 штуки
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Картопляний крохмаль - 2 Ст. Ложки
  • Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
  • Часник - 4 зубчики
  • Паприка - 1 Чайна ложка
  • Каррі - 1 Чайна ложка
  • Сіль і спеції - За смаком
відбивна з індички - фото крок 1
1. Насамперед приступаю до приготування маринаду. У миску вбиваю курячі яйця, додаю сіль і спеції (чорний перець, сухий чилі, каррі, паприка). Вливаю рослинне масло, соєвий соус, додаю крохмаль і подрібнений через прес часник, перемішую.
відбивна з індички - фото крок 2
2. Грудку мою і витираю насухо, потім нарізаю невеликими шматочками. Харчову плівку викладаю на дошку, потім розподіляю шматочки грудки і накриваю їх плівкою, трохи відбиваю.
відбивна з індички - фото крок 3
3. Викладаю злегка відбиті шматочки в маринад і відправляю в холодильник на 30-60 хвилин.
відбивна з індички - фото крок 4
4. Сковороду розігріваю з соняшниковою олією і обсмажую шматочки з кожної сторони по кілька хвилин, до появи рум'яної скоринки. Смачного!

Схожі рецепти