Рецепт Відбивна з яловичини в мультиварці фото

Відбивна з яловичини в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Яловичина
Вегетаріанське харчування, ПП рецепти, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Відбивні

Відбивна з яловичини в мультиварці виходить досить м'якою. Тим більше, що можна ставити функцію "відкладений старт" і отримати готову відбивну до потрібного часу. М'ясо беріть молоде, телятину.


Відбивна з яловичини в мультиварці робиться також, як і на сковороді. Якщо у вас м'ясо молоде, ви його відбиваєте і зануривши в кляр смажите. Але якщо ви підозрюєте, що яловичина не так вже молода, то краще спочатку її помаринувати, а після смаження трохи загасити на щадному режимі. Подавайте відбивні з яловичини в мультиварці з відвареним рисом або картоплею.

Успіхів і приємного апетиту!

  • Яловичина - 400 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Борошно - 100 грам
  • Панірувальні сухарі - 100 грам
  • Соняшникова олія - 2 Ст. Ложки
  • Сіль, перець - За смаком
відбивна з яловичини в мультиварці - фото крок 1
М'ясо відбити, посолити, посипати спеціями.
відбивна з яловичини в мультиварці - фото крок 2
М'ясо обваляти в борошні.
відбивна з яловичини в мультиварці - фото крок 3
М'ясо вмочити в яйце.
відбивна з яловичини в мультиварці - фото крок 4
Обваляйте м'ясо в панірувальних сухарях.
відбивна з яловичини в мультиварці - фото крок 5
Мультиварку поставте на режим "жарка" або "випічка" і обсмажте м'ясо при відкритій кришці. Потім за бажанням можна довести м'ясо на повільному режимі, типу "каша" .
відбивна з яловичини в мультиварці - фото крок 6
Смачного!

Схожі рецепти