Відбивна з яловичини в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Відбивна з яловичини в мультиварці виходить досить м'якою. Тим більше, що можна ставити функцію "відкладений старт" і отримати готову відбивну до потрібного часу. М'ясо беріть молоде, телятину.
Відбивна з яловичини в мультиварці робиться також, як і на сковороді. Якщо у вас м'ясо молоде, ви його відбиваєте і зануривши в кляр смажите. Але якщо ви підозрюєте, що яловичина не так вже молода, то краще спочатку її помаринувати, а після смаження трохи загасити на щадному режимі. Подавайте відбивні з яловичини в мультиварці з відвареним рисом або картоплею.
Успіхів і приємного апетиту!
- Яловичина - 400 грам
- Яйце - 1 штука
- Борошно - 100 грам
- Панірувальні сухарі - 100 грам
- Соняшникова олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
М'ясо відбити, посолити, посипати спеціями.
М'ясо обваляти в борошні.
М'ясо вмочити в яйце.
Обваляйте м'ясо в панірувальних сухарях.
Мультиварку поставте на режим "жарка" або "випічка" і обсмажте м'ясо при відкритій кришці. Потім за бажанням можна довести м'ясо на повільному режимі, типу "каша" .
Смачного!