Відбивна для сендвіча з куркою
(покроковий рецепт з фото)
Хочете побалувати себе або близьких смачними домашніми сендвічами? На швидку руку пропоную зробити відмінну начинку з мінімумом турбот. Смачна курочка обов'язково доведеться вам до душі.
Дуже пікантний і дуже оригінальний варіант, як приготувати відбивну для сендвіча з куркою хочу вам показати. Час маринування від півгодини до 12 годин. Курочка виходить соковитою, ніжною і з апетитною хрусткою скоринкою. Рекомендую обов'язково запам'ятати рецепт і повторити в домашніх умовах.
- Куряча грудка - 4 штуки
- Сіль і перець - За смаком
- Маринад від огірочків - 1 Склянка
- Борошно - 1 Склянка
- Рослинна олія - За смаком (для смаження)
- Булочка для сендвіча - 4 штуки
- Мариновані огірочки - 1-2 штук
- Кефір - 1/2 склянки
1. Курочку вимийте, обсушити, акуратно відбийте. Додати сіль, поперчіть за смаком. За бажанням додайте спеції.
2. Влийте маринад від огірочків і приберіть грудку в холодильник маринуватися.
3. Обсушити трохи промаринуватися грудку. У глибоку миску всипте борошно з додаванням солі і спецій. В окрему мисочку влийте кефір.
4. Занурте кожен шматочок курки в кефір, а після обваляйте в борошні.
5. І викладіть в розігріте масло.
6. Смажте з двох сторін до рум'яної.
7. Після викладіть на паперовий рушник, щоб вбралися залишки масла.
8. Печиво, кілька скибочок огірочків і котлетка. Можна додати соус або листя салату, наприклад.