Рецепт Відбивна для сендвіча з куркою фото

Відбивна для сендвіча з куркою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах, Курка
Вегетаріанське харчування, ПП рецепти, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Сандвіч

Хочете побалувати себе або близьких смачними домашніми сендвічами? На швидку руку пропоную зробити відмінну начинку з мінімумом турбот. Смачна курочка обов'язково доведеться вам до душі.

Дуже пікантний і дуже оригінальний варіант, як приготувати відбивну для сендвіча з куркою хочу вам показати. Час маринування від півгодини до 12 годин. Курочка виходить соковитою, ніжною і з апетитною хрусткою скоринкою. Рекомендую обов'язково запам'ятати рецепт і повторити в домашніх умовах.

  • Куряча грудка - 4 штуки
  • Сіль і перець - За смаком
  • Маринад від огірочків - 1 Склянка
  • Борошно - 1 Склянка
  • Рослинна олія - За смаком (для смаження)
  • Булочка для сендвіча - 4 штуки
  • Мариновані огірочки - 1-2 штук
  • Кефір - 1/2 склянки
відбивна для сендвіча з куркою - фото крок 1
1. Курочку вимийте, обсушити, акуратно відбийте. Додати сіль, поперчіть за смаком. За бажанням додайте спеції.
відбивна для сендвіча з куркою - фото крок 2
2. Влийте маринад від огірочків і приберіть грудку в холодильник маринуватися.
відбивна для сендвіча з куркою - фото крок 3
3. Обсушити трохи промаринуватися грудку. У глибоку миску всипте борошно з додаванням солі і спецій. В окрему мисочку влийте кефір.
відбивна для сендвіча з куркою - фото крок 4
4. Занурте кожен шматочок курки в кефір, а після обваляйте в борошні.
відбивна для сендвіча з куркою - фото крок 5
5. І викладіть в розігріте масло.
відбивна для сендвіча з куркою - фото крок 6
6. Смажте з двох сторін до рум'яної.
відбивна для сендвіча з куркою - фото крок 7
7. Після викладіть на паперовий рушник, щоб вбралися залишки масла.
відбивна для сендвіча з куркою - фото крок 8
8. Печиво, кілька скибочок огірочків і котлетка. Можна додати соус або листя салату, наприклад.

Схожі рецепти