Рецепт Відбивна для сендвіча з куркою фото

Відбивна для сендвіча з куркою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка
Вегетаріанське харчування , ПП рецепти , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Сандвіч
Кількість порцій: 4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Хочете побалувати себе або близьких смачними домашніми сендвічами? На швидку руку пропоную зробити відмінну начинку з мінімумом турбот. Смачна курочка обов'язково доведеться вам до душі.

Опис приготування:

Дуже пікантний і дуже оригінальний варіант, як приготувати відбивну для сендвіча з куркою хочу вам показати. Час маринування від півгодини до 12 годин. Курочка виходить соковитою, ніжною і з апетитною хрусткою скоринкою. Рекомендую обов'язково запам'ятати рецепт і повторити в домашніх умовах.

  • Куряча грудка - 4 штуки
  • Сіль і перець - За смаком
  • Маринад від огірочків - 1 Склянка
  • Борошно - 1 Склянка
  • Рослинна олія - За смаком (для смаження)
  • Булочка для сендвіча - 4 штуки
  • Мариновані огірочки - 1-2 штук
  • Кефір - 1/2 склянки
відбивна для сендвіча з куркою - фото крок 1
1. Курочку вимийте, обсушити, акуратно відбийте. Додати сіль, поперчіть за смаком. За бажанням додайте спеції.
відбивна для сендвіча з куркою - фото крок 2
2. Влийте маринад від огірочків і приберіть грудку в холодильник маринуватися.
відбивна для сендвіча з куркою - фото крок 3
3. Обсушити трохи промаринуватися грудку. У глибоку миску всипте борошно з додаванням солі і спецій. В окрему мисочку влийте кефір.
відбивна для сендвіча з куркою - фото крок 4
4. Занурте кожен шматочок курки в кефір, а після обваляйте в борошні.
відбивна для сендвіча з куркою - фото крок 5
5. І викладіть в розігріте масло.
відбивна для сендвіча з куркою - фото крок 6
6. Смажте з двох сторін до рум'яної.
відбивна для сендвіча з куркою - фото крок 7
7. Після викладіть на паперовий рушник, щоб вбралися залишки масла.
відбивна для сендвіча з куркою - фото крок 8
8. Печиво, кілька скибочок огірочків і котлетка. Можна додати соус або листя салату, наприклад.

Схожі рецепти