Аджика (класичний рецепт)

Рецепт Аджика (класичний рецепт) фото

Класичний варіант приготування аджики дуже простий, він полягав в перетирання на камені перцю з сіллю і часником. Закуска дуже гостра і ароматна, з великою кількістю зелені! дивіться! Я розповім, як приготувати аджики (класичний рецепт). В рецептуру входять тільки гіркий перець, часник, сіль і спеції. Так як закуска дуже гостра, то з часом в неї ...

Читати далі

Бефстроганов (класичний рецепт)

Рецепт Бефстроганов (класичний рецепт) фото

Дуже популярна страва, готується зі шматочків м'яса і грибів, які млоять в сметанному соусі. Просте і ситне доповнення до будь-якого гарніру. Розповім, як приготувати бефстрганов (класичний рецепт). Ніжне м'ясо, ароматні грибочки і сметанний соус - ось основа цієї страви. Таке м'ясо часто подають з гарніром з картопляного пюре, з гречкою або рисо...

Читати далі

Бігус класичний рецепт

Рецепт Бігус класичний рецепт фото

Бігус - страва традиційної польської кухні. Блюдо готується з декількох видів м'яса або ковбаси, а також овочевого набору. Гаряче виходить дуже ситним і апетитним. Ідеальний обід або вечерю! Приготуємо в домашніх умовах бігус, класичний рецепт. Капусту нашаткуйте і складіть в каструлю додавши томат і воду. Каструлю поставте на повільний вогонь. О...

Читати далі

Бісквіт-рулет (рецепт класичний)

Рецепт Бісквіт-рулет (рецепт класичний) фото

Може здатись, що зробити такий рулет дуже складно, але це не так. У ньому немає вершкового масла, а начиняю я його вершками і варенням. Розповім, як приготувати бісквіт-рулет (рецепт класичний). Рулет можна зробити на полуденок, для частування і зустрічі з друзями, для дітей або взяти з собою в гості. Можна використовувати один шар начинки або ко...

Читати далі

Млинці (класичний рецепт на кефірі)

Рецепт Млинці (класичний рецепт на кефірі) фото

Готувати млинці люблять багато, кожна господиня має в своєму запасі таємний рецепт. Я пропоную млинці (класичний рецепт на кефірі), які завжди виходять смачними, пишними і ніжними. Якісний кефір, правильний заміс тесту, розпечена сковорода, один годину часу - і на вашому столі пишні млинці з приголомшливим смаком! До приходу нежданих гостей або д...

Читати далі

Млинці (класичний рецепт)

Рецепт Млинці (класичний рецепт) фото

Як правило, найсмачніші млинці виходять не з дорогих продуктів, а приготовані правильно, за класичним рецептом. Змішайте збиті яйця з цукром, сіллю і розпушувачем. Додайте молоко і воду, знову збийте. Додайте борошно, рослинна олія. Знову гарненько збийте. Дайте тесту постояти, потім можна смажити млинці.Борошно пшеничне -  1, 5 склянкиКуряче яйц...

Читати далі

Млинці рецепт класичний на дріжджах

Рецепт Млинці рецепт класичний на дріжджах фото

Ви любите млинці? Спробуйте з приготувати на дріжджах - вони вийдуть ще пишніше і смачніше. Це улюблені ласощі можна вживати з варенням, сметаною, згущеним молоком або робити їх з начинкою. Приготувати млинці (рецепт класичний) на дріжджах в домашніх умовах можна за одну годину. Вони виходять смачними і важкими. Під час смаження користуйтеся лопа...

Читати далі

Домовик (класичний рецепт)

Рецепт Домовик (класичний рецепт) фото

Брауні - один з найпопулярніших десертів в США і Канаді. Його можна зустріти в будь-якому кафе та кондитерської, а любителі домашньої випічки обов'язково печуть його будинку. Хочеться шоколадного - ось рецепт! По суті, Брауні - це щось середнє між багатим шоколадним пирогом і сухим печивом. Ідеальний Брауні має суху скоринку і вологу, тягучу начи...

Читати далі

Пельмені (класичний рецепт)

Рецепт Пельмені (класичний рецепт) фото

Пельмені (пози) - блюдо бурятської і монгольської кухні. Блюдо родинно хінкалі або мантам, але на відміну від останніх, начинка в буузах виключно м'ясна. Пропоную приготувати буузи і побалувати своїх близьких цим шикарним рецептом. Блюдо соковите, ароматне і дуже смачне! Традиційно основою для начинки було м'ясо коней, баранів або корів. На даний...

Читати далі

Чізкейк «Нью-Йорк» класичний рецепт

Рецепт Чізкейк «Нью-Йорк» класичний рецепт фото

Знаменитий чізкейк "Нью-Йорк" користується величезною популярністю в нашій родині! Приготований за класичним рецептом десерт виходить дуже насиченим, ніжним і смачним. Обов'язково спробуйте! До вашої уваги - чізкейк "Нью-Йорк" класичний рецепт. Основою для чізкейку буде розкришене печиво, змішане з розтопленим маслом. З отриманої маси формуємо ст...

Читати далі

Деруни рецепт класичний

Рецепт Деруни рецепт класичний фото

Деруни відносяться до білоруської кухні. Готуються з будь-яких сортів картоплі, лука і яйця. Ніжні, м'які з красивою скоринкою. Подають їх зі сметаною і зеленню. Деруни, приготовані за рецептом класичного, - ситне блюдо для всіх. Смачні вони будуть і на другий день, тому сміливо можна готувати подвійну порцію. Смачно деруни подати з соусом із сир...

Читати далі

Еклери (класичний рецепт)

Рецепт Еклери (класичний рецепт) фото

Якщо вам дуже хочеться, але ви не знаєте, як приготувати еклери, дотримуйтесь цього класичним рецептом. Як виявилося, він дуже простий, з ним впорається будь-яка господиня Підсолодіть життя своєї сім'ї! Приготування тесту для еклерів має залишатися традиційним. Але ось начинку ви можете змінювати на свій смак. Я найбільше люблю цей класичний реце...

Читати далі

Форшмак класичний рецепт

Рецепт Форшмак класичний рецепт фото

Блюдо єврейської кухні має кілька різновидів. Я даю класику жанру. Для приготування класичного форшмака вам знадобиться оселедець, м'якуш білого хліба, яблуко і цибулина. Хліб треба замочити, а потім всі інгредієнти пропустити через м'ясорубку.Оселедець -  1 штукаЦибуля ріпчаста -  1 штукаЯблуко кисле -  1 штукаМ'якуш білого хліба без кірки -  60...

Читати далі

Фунчоза з овочами (класичний рецепт)

Рецепт Фунчоза з овочами (класичний рецепт) фото

Фунчоза - це лапша, яка використовується в китайській, корейської, японської та інших азіатських кухнях. Рисова локшина дуже корисна і ситна, а готувати її можна з будь-якими інгредієнтами. Такий салат можна сміливо готувати на вечерю і вживати в пост. Funčoza (класичний рецепт) - дуже смачна і ситна рисова локшина, яку можна готувати з м'ясом, г...

Читати далі

Глінтвейн класичний рецепт

Рецепт Глінтвейн класичний рецепт фото

Глінтвейн з двох видів вина виходить смачним. Приготуйте цей ароматний напій в прохолодну погоду. Глінтвейн готуйте з вина та спецій. Нагрійте вино на плиті, розлийте по стаканчиках і подавайте! Вино червоне сухе -  250 мілілітрівВино червоне напівсухе -  250 мілілітрівЛимон -  1 штукаЯблуко -  1 штукаКориця в паличках -  1 штукаЦукор -  скибочку...

Читати далі