Рецепт Закуска на Великдень «Курчата на печерицях» фото

Закуска на Великдень «Курчата на печерицях»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Яйця , Гриби
Вегетаріанське харчування
На обід , На швидку руку , На святковий стіл , День народження , Святковий обід , Пасха
Кількість порцій: 5
Час приготування: 20 хв.

З фарбованих яєць можна приготувати різні закуски і салати. Я розповім вам, як приготувати оригінальну закуску на Великдень"Курчата на печерицях" . Швидко, просто і смачно!

Опис приготування:

Отже, у нас вже є фарбовані відварені яйця, залишається тільки запекти капелюшки печериць. З солодкого червоного перцю виріжемо гребінці і клювики курчат, глазки зробимо з горошку чорного перцю або гвоздики. Посадіть"курчат" в гнізда з печериць, сніданок готовий! Світлого вам свята!

  • Яйце - 5 штук
  • Печериці - 5 штук (великі)
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Мускатний горіх - 1/2 чайних ложки
  • Майонез - 1 Ст. Ложка
  • Вершкове масло - 20 грам
  • Перець червоний солодкий - 1/2 штуки
  • Шпинат, петрушка - 1 пучок
  • Чорний перець - 10 штук (або гвоздика)
закуска на Великдень
Підготуйте необхідні продукти. Перець, гриби і зелень вимийте, обсушити. У грибів зріжте ніжки.
закуска на Великдень
Гриби посоліть, поперчіть, посипте тертим мускатним горіхом. Форму для запікання змастіть вершковим маслом. Викладайте капелюшки грибів зрізом вниз. Поставте запікатися їх в розігріту до 180 ° С 20 хвилин.
закуска на Великдень
Яйця очистіть, відріжте нижню частину (1 см). З перцю виріжте гребінці і клювики. Зробіть надрізи на яйцях, зберіть голови курчат, оченята - горошок перцю або гвоздика. На блюдо викладіть листя шпинату, печериці, змастіть їх майонезом, прикрасьте петрушкою. Зверху поставте"курчат" .

Схожі рецепти