Варені яйця на Великдень «курчата»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3
Час приготування: 20 хв.
Зробіть свій великодній стіл смачною та оригінальною закускою з варених яєць у вигляді курчат. Особливо така закуска сподобається діткам, до речі, вони із задоволенням допоможуть вам приготувати її!
Опис приготування:
Для приготування цієї закуски знадобляться лише варені яйця, майонез (до речі, якщо таку закуску будуть їсти діти, то краще приготувати майонез самостійно), сіль і спеції. Для прикраси знадобиться перець горошком, свіжа або відварна морква. Загалом, побачити, як, все дуже просто і доступно, а закуска вийде дуже святковою і дійсно прикрасить ваш святковий стіл. Далі читайте мій рецепт, як приготувати варені яйця на Великдень «Курчата».
- Яйця - 3 штуки (варені)
- Майонез - 1 Ст. Ложка
- Сіль, спеції - За смаком
- Перець-горошок - 8 штук
- Морква - За смаком (маленький шматочок)
- Зелень - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Яйця відварити круто, охолодити і очистити.
Яйця розрізати навпіл, прорізаючи край зубчиками, так, щоб верхня частина була трохи менше нижньої. Це дуже зручно робити кінчиком тонкого ножа. Жовток вийміть, змішайте з майонезом, сіллю і спеціями за смаком.
Отриманою жовткова масою наповніть нижні половинки білка. З перцю горошком зробіть очі, а з вареної моркви - клювики.
Накрийте зверху «шапочками» і прикрасьте гілочками петрушки.
От і все! Закуска у вигляді курчат готова! Їжте із задоволенням!