Рецепт Варені яйця на Великдень «курчата» фото

Варені яйця на Великдень «курчата»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Яйця
Дієтичне харчування
На святковий стіл , Пасха
Кількість порцій: 3
Час приготування: 20 хв.

Зробіть свій великодній стіл смачною та оригінальною закускою з варених яєць у вигляді курчат. Особливо така закуска сподобається діткам, до речі, вони із задоволенням допоможуть вам приготувати її!

Опис приготування:

Для приготування цієї закуски знадобляться лише варені яйця, майонез (до речі, якщо таку закуску будуть їсти діти, то краще приготувати майонез самостійно), сіль і спеції. Для прикраси знадобиться перець горошком, свіжа або відварна морква. Загалом, побачити, як, все дуже просто і доступно, а закуска вийде дуже святковою і дійсно прикрасить ваш святковий стіл. Далі читайте мій рецепт, як приготувати варені яйця на Великдень «Курчата».

  • Яйця - 3 штуки (варені)
  • Майонез - 1 Ст. Ложка
  • Сіль, спеції - За смаком
  • Перець-горошок - 8 штук
  • Морква - За смаком (маленький шматочок)
  • Зелень - За смаком
варені яйця на Великдень
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Яйця відварити круто, охолодити і очистити.
варені яйця на Великдень
Яйця розрізати навпіл, прорізаючи край зубчиками, так, щоб верхня частина була трохи менше нижньої. Це дуже зручно робити кінчиком тонкого ножа. Жовток вийміть, змішайте з майонезом, сіллю і спеціями за смаком.
варені яйця на Великдень
Отриманою жовткова масою наповніть нижні половинки білка. З перцю горошком зробіть очі, а з вареної моркви - клювики.
варені яйця на Великдень
Накрийте зверху «шапочками» і прикрасьте гілочками петрушки.
варені яйця на Великдень
От і все! Закуска у вигляді курчат готова! Їжте із задоволенням!

Схожі рецепти