Варені яйця на Великдень «курчата»
(покроковий рецепт з фото)
Зробіть свій великодній стіл смачною та оригінальною закускою з варених яєць у вигляді курчат. Особливо така закуска сподобається діткам, до речі, вони із задоволенням допоможуть вам приготувати її!
Для приготування цієї закуски знадобляться лише варені яйця, майонез (до речі, якщо таку закуску будуть їсти діти, то краще приготувати майонез самостійно), сіль і спеції. Для прикраси знадобиться перець горошком, свіжа або відварна морква. Загалом, побачити, як, все дуже просто і доступно, а закуска вийде дуже святковою і дійсно прикрасить ваш святковий стіл. Далі читайте мій рецепт, як приготувати варені яйця на Великдень «Курчата».
- Яйця - 3 штуки (варені)
- Майонез - 1 Ст. Ложка
- Сіль, спеції - За смаком
- Перець-горошок - 8 штук
- Морква - За смаком (маленький шматочок)
- Зелень - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Яйця відварити круто, охолодити і очистити.
Яйця розрізати навпіл, прорізаючи край зубчиками, так, щоб верхня частина була трохи менше нижньої. Це дуже зручно робити кінчиком тонкого ножа. Жовток вийміть, змішайте з майонезом, сіллю і спеціями за смаком.
Отриманою жовткова масою наповніть нижні половинки білка. З перцю горошком зробіть очі, а з вареної моркви - клювики.
Накрийте зверху «шапочками» і прикрасьте гілочками петрушки.
От і все! Закуска у вигляді курчат готова! Їжте із задоволенням!