Рецепт Сніданок «Курчата на печерицях» фото

Сніданок «Курчата на печерицях»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Яйця , Гриби , Печериці
Вегетаріанське харчування
На обід , На святковий стіл , День народження , Святковий обід , Пасха , Новий рік
Кількість порцій: 5
Час приготування: 20 хв.

Яйця є в кожному будинку. З них можна приготувати різні закуски і салати. Я розповім вам, як приготувати оригінальну закуску"Курчата на печерицях" . Підійде для святкового столу. Смачно!

Опис приготування:

Закуска готується легко і просто. Отже, у нас вже є фарбовані відварені яйця, залишається тільки запекти капелюшки печериць. З солодкого червоного перцю виріжемо гребінці і клювики курчат, глазки зробимо з горошку чорного перцю або гвоздики. Посадіть"курчат" в гнізда з печериць, сніданок готовий! Світлого вам свята!

  • Яйце - 5 штук (відварне)
  • Печериці - 5 штук (великі)
  • Майонез - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Мускатний горіх - 1/2 чайних ложки
  • Вершкове масло - 20 грам
  • Перець червоний солодкий - 1/2 штуки
  • Зелень - 1 пучок (петрушка, шпинат)
  • Чорний перець - 10 штук (для прикраси)
закуска
Підготуйте необхідні продукти. Перець, гриби і зелень вимийте, обсушити. У грибів зріжте ніжки.
закуска
Гриби посоліть, поперчіть, посипте тертим мускатним горіхом. Форму для запікання змастіть вершковим маслом. Викладайте капелюшки грибів зрізом вниз. Поставте запікатися їх в розігріту до 180 ° С 20 хвилин.
закуска
Яйця очистіть, відріжте нижню частину (1 см). З перцю виріжте гребінці і клювики. Зробіть надрізи на яйцях, зберіть голови курчат, оченята - горошок перцю або гвоздика. На блюдо викладіть листя шпинату, печериці, змастіть їх майонезом, прикрасьте петрушкою. Зверху поставте"курчат" .

Схожі рецепти