Сніданок «Курчата на печерицях»
(покроковий рецепт з фото)
Яйця є в кожному будинку. З них можна приготувати різні закуски і салати. Я розповім вам, як приготувати оригінальну закуску "курчата на печерицях" . Підійде для святкового столу. Смачно!
Закуска готується легко і просто. Отже, у нас вже є фарбовані відварені яйця, залишається тільки запекти капелюшки печериць. З солодкого червоного перцю виріжемо гребінці і клювики курчат, глазки зробимо з горошку чорного перцю або гвоздики. Посадіть "курчат" в гнізда з печериць, сніданок готовий! Світлого вам свята!
- Яйце - 5 штук (відварне)
- Печериці - 5 штук (великі)
- Майонез - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Мускатний горіх - 1/2 чайних ложки
- Вершкове масло - 20 грам
- Перець червоний солодкий - 1/2 штуки
- Зелень - 1 пучок (петрушка, шпинат)
- Чорний перець - 10 штук (для прикраси)
Підготуйте необхідні продукти. Перець, гриби і зелень вимийте, обсушити. У грибів зріжте ніжки.
Гриби посоліть, поперчіть, посипте тертим мускатним горіхом. Форму для запікання змастіть вершковим маслом. Викладайте капелюшки грибів зрізом вниз. Поставте запікатися їх в розігріту до 180 ° С 20 хвилин.
Яйця очистіть, відріжте нижню частину (1 см). З перцю виріжте гребінці і клювики. Зробіть надрізи на яйцях, зберіть голови курчат, оченята - горошок перцю або гвоздика. На блюдо викладіть листя шпинату, печериці, змастіть їх майонезом, прикрасьте петрушкою. Зверху поставте "курчат" .