Рецепт «курчата» з яєць фото

«курчата» з яєць
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Яйця
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл , Фуршет
Кількість порцій: 6
Час приготування: 20 хв.

Забавна закуска з яєць до святкового столу. Проста в приготуванні і оригінальна на вигляд закуска не залишить байдужими ваших гостей.

Опис приготування:

1) Яйця потрібно залити холодною водою, довести до кипіння і варити 3-4 хвилини (круто). Потім остудіть і очистіть їх.

2) Обережно розріжте білок навпіл у вигляді"тріснула шкаралупи"

3) Жовтки вийміть в окрему мисочку

4)Жовтки розімніть зі сметаною або майонезом (за смаком).

5) Сир натріть на дрібній тертці. Потрібно взяти приблизно 2-3 ст. Ложки сиру, додати в масу з жовтків і перемішати.

6) Вологими руками скачайте з жовтків маленькі кульки.

З тонких скибочок морквини виріжте гребінці. А решта трикутнички використовуйте як клювики.

7) Тепер цей шедевр можна прикрасити кропом.

Готово!


  • Яйця - 6 штук
  • Сметана або майонез - 4 Ст. Ложки
  • Сир тертий - 50 грам
  • Морква варена - На глаз Ломтиков
  • Кріп - Веточка По вкусу
1) Яйця потрібно залити холодною водою, довести до кипіння і варити 3-4 хвилини (круто). Потім остудіть і очистіть їх.

2) Обережно розріжте білок навпіл у вигляді"тріснула шкаралупи"

3) Жовтки вийміть в окрему мисочку

4)Жовтки розімніть зі сметаною або майонезом (за смаком).

5) Сир натріть на дрібній тертці. Потрібно взяти приблизно 2-3 ст. Ложки сиру, додати в масу з жовтків і перемішати.

6) Вологими руками скачайте з жовтків маленькі кульки.

З тонких скибочок морквини виріжте гребінці. А решта трикутнички використовуйте як клювики.

7) Тепер цей шедевр можна прикрасити кропом.

Готово!

Схожі рецепти