Рецепт Курчата-корнішони в пряному маслі фото

Курчата-корнішони в пряному маслі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Молочні продукти , Птах , Вершкове масло , Перепелиця
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 2
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Курчата-корнішони в пряному маслі - яскраве, незвичайне і святкове блюдо, яке сподобається абсолютно всім. Спробуйте приготувати таких курчат саме в вершковому маслі з прянощами - це незрівнянно!

Опис приготування:

Рецепт, як приготувати курчат-корнішонів в пряному маслі, - дуже простий. За таким рецептом можна приготувати і невеликих курчат, і перепелів, і навіть цілу курку, єдине, в кожному разі буде відрізнятися час перебування в духовці. Перепели, приготовані за моїм рецептом, виходять неймовірно смачним і соковитими, я подаю їх завжди з легким гарніром (сумішшю овочів, приготовленої на пару або грилі), і вечеря проходить на ура.


  • Тушки перепелів - 2 штуки
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Мед - 1 Чайна ложка
  • Паприка - 1/2 чайних ложки
  • Майоран - 1 щіпка
  • Розмарин сушений - 1 щіпка
  • Перець духмяний мелений - 1 щіпка
  • Сіль - За смаком
курчата-корнішони в пряному маслі - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
курчата-корнішони в пряному маслі - фото крок 2
Перепелів замочіть в холодній воді, змішаної з сіллю і цукром (з розрахунку на 1 л води 1 ст. Ложка солі і 1 немає. Ложка сахара). Залиште в прохолодному місці на 2-3 годину.
курчата-корнішони в пряному маслі - фото крок 3
Розм'якшене вершкове масло змішайте з усіма прянощами і медом. Гарненько перемішайте.
курчата-корнішони в пряному маслі - фото крок 4
Перекладіть ароматне масло в невеликий пакетик або на харчову плівку, сформуйте ковбаску і відправте в холодильник.
курчата-корнішони в пряному маслі - фото крок 5
Перепелів обсушити паперовими рушниками.
курчата-корнішони в пряному маслі - фото крок 6
Застигле масло поріжте на кружечки. Кілька кружечків масла покладіть перепелам під шкіру на грудки, а іншими щедро намажте всю поверхню і всередині. Надішліть форму з перепелами, накриту фольгою, в духовку, розігріту до 180 градусів на 40 хвилин. Потім фольгу зніміть, тушки перепелів полийте соком з форми і запечіть ще 20-30 хвилин до рум'яності зверху і повної готовності всередині.
курчата-корнішони в пряному маслі - фото крок 7
Курчата-корнішони готові! Подавайте гарячими і приємного апетиту!

Схожі рецепти