Рецепт Глінтвейн класичний рецепт фото

Глінтвейн класичний рецепт
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Фрукти , Апельсин , Спеції , Прянощі , Приправи , Гвоздика
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На швидку руку , На святковий стіл , Різдво
Напої , Алкогольні
Кількість порцій: 2
Час приготування: 10 хв.

Глінтвейн з двох видів вина виходить смачним. Приготуйте цей ароматний напій в прохолодну погоду.

Опис приготування:

Глінтвейн готуйте з вина та спецій. Нагрійте вино на плиті, розлийте по стаканчиках і подавайте!

  • Вино червоне сухе - 250 мілілітрів
  • Вино червоне напівсухе - 250 мілілітрів
  • Лимон - 1 штука
  • Яблуко - 1 штука
  • Кориця в паличках - 1 штука
  • Цукор - скибочку
глінтвейн класичний рецепт - фото крок 1
У сотейник або каструлю вливаємо сухе вино.
глінтвейн класичний рецепт - фото крок 2
Додаємо напівсухе.
глінтвейн класичний рецепт - фото крок 3
Додаємо цукор за смаком. Нарізаємо півкільцями яблуко, лимон. Додаємо до вина. Не забудьте паличку кориці. Можна ще додати зірочки гвоздики. Ставимо все на плиту і, помішуючи, доводимо до кипіння.
глінтвейн класичний рецепт - фото крок 4
Коли вино почне кипіти, відразу вимикаємо. Даємо настоятися близько 5 хвилин. Разливаем по чашкам.
глінтвейн класичний рецепт - фото крок 5
Подаємо до столу. Домашній глінтвейн готовий.

Схожі рецепти