Глінтвейн класичний рецепт
(покроковий рецепт з фото)
Глінтвейн з двох видів вина виходить смачним. Приготуйте цей ароматний напій в прохолодну погоду.
Глінтвейн готуйте з вина та спецій. Нагрійте вино на плиті, розлийте по стаканчиках і подавайте!
- Вино червоне сухе - 250 мілілітрів
- Вино червоне напівсухе - 250 мілілітрів
- Лимон - 1 штука
- Яблуко - 1 штука
- Кориця в паличках - 1 штука
- Цукор - скибочку
У сотейник або каструлю вливаємо сухе вино.
Додаємо напівсухе.
Додаємо цукор за смаком. Нарізаємо півкільцями яблуко, лимон. Додаємо до вина. Не забудьте паличку кориці. Можна ще додати зірочки гвоздики. Ставимо все на плиту і, помішуючи, доводимо до кипіння.
Коли вино почне кипіти, відразу вимикаємо. Даємо настоятися близько 5 хвилин. Разливаем по чашкам.
Подаємо до столу. Домашній глінтвейн готовий.