Глінтвейн класичний з апельсином
(покроковий рецепт з фото)
Прекрасний міцний напій для холодного вечора! Він скрасить будь-яку прогулянку або вечерю своїм неповторним ароматом спецій.
Ароматний напій для осіннього вечора! Є маленька хитрість! Перед подачею смачного напою необхідно підігріти скляні кружки до прийнятної температури, і відразу ж перелити в них глінтвейн. Так ви довше зможете насолоджуватися теплим напоєм. Зустрітися з порадами, як приготувати глінтвейн за класичним рецептом і приємного апетиту!
- Вино столове червоне - 750 мілілітрів
- Вода - 100 мілілітрів
- Цукор - 100 мілілітрів
- Гвоздика ціла - 2 штуки
- Паличка кориці - 2 штуки
- Апельсин - 1 штука
1
Для отримання ароматного і шалено смачного напою нам, по перше, необхідно змішати всі перераховані інгредієнти в каструлі.
2
Апельсин треба натерти, щоб отримати цедру. Також можна видавити апельсиновий сік або покласти кілька скибочок апельсина вже в готовий продукт.
3
Отже, змішавши всі інгредієнти, ставимо на вогонь, варимо 15 хвилин, не даючи вину закипіти.
Смачного!
Смачного!