Рецепт Глінтвейн з апельсином фото

Глінтвейн з апельсином
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Фрукти , Апельсин , Спеції , Прянощі , Приправи , Гвоздика
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На святковий стіл , День народження , Новий рік , Різдво
Напої , Алкогольні
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 хв.

Аромат глінтвейну воістину має чудову властивість, він наче переносить нас в казку. Подивіться, як приготувати глінтвейн з апельсином і цілим набором ароматних пряних спецій.

Опис приготування:

За смаком можете додати в глінтвейн мед або цукати. Але робити це краще, коли вогонь вже вимкнули. Я не дуже люблю солодощі в алкоголі, тому не додаю.

Прикрасьте келихи з глінтвейном зірочкою бадьяна і часточкою апельсина.

  • Вино червоне сухе - 750 мілілітрів
  • Апельсин - 1 штука
  • Обкладинка - 2 штуки (палички)
  • Гвоздика - 7 штук
  • Бадьян - 3 штуки
  • Кардамон - 4-5 штук
  • Мед - За смаком
  • Цукати - За смаком
1
Відкриваємо пляшку червоного вина і переливаємо в каструлю. Включаємо невеликий вогонь.
2
Коли вино трохи нагріється, гарненько вимиємо апельсин і наріжемо часточками або кружечками.
3
Кладемо апельсин в вино, туди ж відправляємо все спеції і проварюємо кілька хвилин.
4
Важливо не дати вину закипіти, але потрібно практично підвести його до цього стану.

Схожі рецепти