Глінтвейн з апельсином
(покроковий рецепт з фото)
Аромат глінтвейну воістину має чудову властивість, він наче переносить нас в казку. Подивіться, як приготувати глінтвейн з апельсином і цілим набором ароматних пряних спецій.
За смаком можете додати в глінтвейн мед або цукати. Але робити це краще, коли вогонь вже вимкнули. Я не дуже люблю солодощі в алкоголі, тому не додаю.
Прикрасьте келихи з глінтвейном зірочкою бадьяна і часточкою апельсина.
- Вино червоне сухе - 750 мілілітрів
- Апельсин - 1 штука
- Обкладинка - 2 штуки (палички)
- Гвоздика - 7 штук
- Бадьян - 3 штуки
- Кардамон - 4-5 штук
- Мед - За смаком
- Цукати - За смаком
1
Відкриваємо пляшку червоного вина і переливаємо в каструлю. Включаємо невеликий вогонь.
2
Коли вино трохи нагріється, гарненько вимиємо апельсин і наріжемо часточками або кружечками.
3
Кладемо апельсин в вино, туди ж відправляємо все спеції і проварюємо кілька хвилин.
4
Важливо не дати вину закипіти, але потрібно практично підвести його до цього стану.