Рецепт Глінтвейн з апельсином фото

Глінтвейн з апельсином
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Фрукти, Апельсин, Спеції, Прянощі, Приправи, Гвоздика
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На святковий стіл, День народження, Новий рік, Різдво
Напої

Аромат глінтвейну воістину має чудову властивість, він наче переносить нас в казку. Подивіться, як приготувати глінтвейн з апельсином і цілим набором ароматних пряних спецій.

За смаком можете додати в глінтвейн мед або цукати. Але робити це краще, коли вогонь вже вимкнули. Я не дуже люблю солодощі в алкоголі, тому не додаю.

Прикрасьте келихи з глінтвейном зірочкою бадьяна і часточкою апельсина.

  • Вино червоне сухе - 750 мілілітрів
  • Апельсин - 1 штука
  • Обкладинка - 2 штуки (палички)
  • Гвоздика - 7 штук
  • Бадьян - 3 штуки
  • Кардамон - 4-5 штук
  • Мед - За смаком
  • Цукати - За смаком
1
Відкриваємо пляшку червоного вина і переливаємо в каструлю. Включаємо невеликий вогонь.
2
Коли вино трохи нагріється, гарненько вимиємо апельсин і наріжемо часточками або кружечками.
3
Кладемо апельсин в вино, туди ж відправляємо все спеції і проварюємо кілька хвилин.
4
Важливо не дати вину закипіти, але потрібно практично підвести його до цього стану.

Схожі рецепти