Рецепт Кіш (тісто) фото

Кіш (тісто)
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Борошно, Молочні продукти, Вершкове масло
Пісні страви, Веганські страви
На вечерю, На сніданок
Випічка, Кіш

Усім шанувальникам несолодкої домашньої випічки дуже рекомендую на замітку цей класний варіант, як приготувати киш (тісто). Заготівлю можна як використовувати відразу, так і зберігати в морозилці.

Щоб спростити процес я рекомендую скористатися технікою. З нею крихта вийде більш однорідною і м'якою. Але завжди можна обійтися і руками, звичайно:) Тісто виходить дуже ніжним, хрустким, чудово запікається. Що стосується начинки, то, тут ви можете фантазувати і використовувати всі, що вам до душі.

  • Борошно - 250 грам
  • Вершкове масло - 125 грам
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Цукор - 1/3 чайних ложки
  • Вода крижана - За смаком(50-90 мілілітрів приблизно)
кіш (тісто) - фото крок 1
1. Вершкове масло, борошно, сіль і цукор відправте в кухонний комбайн і подрібніть до однорідності.
кіш (тісто) - фото крок 2
2. Ось така крихта у нас вийшла.
кіш (тісто) - фото крок 3
3. Перекладіть її в мисочку і по одній ложці додайте крижану воду, постійно перемішуючи. Має вийти однорідне, м'яке тісто. Працювати потрібно швидко, щоб масло не тануло.
кіш (тісто) - фото крок 4
4. Викладіть його в форму, розкачайте тонким коржем і разом з формою приберіть в холодильник на годинку або в морозилку на 15 хвилин.

Схожі рецепти