Рецепт Кіш (тісто) фото

Кіш (тісто)
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Борошно , Молочні продукти , Вершкове масло
Пісні страви , Веганські страви
На вечерю , На сніданок
Випічка , Кіш
Кількість порцій: 1
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Усім шанувальникам несолодкої домашньої випічки дуже рекомендую на замітку цей класний варіант, як приготувати киш (тісто). Заготівлю можна як використовувати відразу, так і зберігати в морозилці.

Опис приготування:

Щоб спростити процес я рекомендую скористатися технікою. З нею крихта вийде більш однорідною і м'якою. Але завжди можна обійтися і руками, звичайно:) Тісто виходить дуже ніжним, хрустким, чудово запікається. Що стосується начинки, то, тут ви можете фантазувати і використовувати всі, що вам до душі.

  • Борошно - 250 грам
  • Вершкове масло - 125 грам
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Цукор - 1/3 чайних ложки
  • Вода крижана - За смаком(50-90 мілілітрів приблизно)
кіш (тісто) - фото крок 1
1. Вершкове масло, борошно, сіль і цукор відправте в кухонний комбайн і подрібніть до однорідності.
кіш (тісто) - фото крок 2
2. Ось така крихта у нас вийшла.
кіш (тісто) - фото крок 3
3. Перекладіть її в мисочку і по одній ложці додайте крижану воду, постійно перемішуючи. Має вийти однорідне, м'яке тісто. Працювати потрібно швидко, щоб масло не тануло.
кіш (тісто) - фото крок 4
4. Викладіть його в форму, розкачайте тонким коржем і разом з формою приберіть в холодильник на годинку або в морозилку на 15 хвилин.

Схожі рецепти