Варення з яблук з желатином
(покроковий рецепт з фото)
Цей незвичайний рецепт попався мені, коли я одного разу блукав по просторах інтернету в пошуках рецепта якогось цікавого варення. У підсумку знайшов його. Це не зовсім варення, але дуже близько до нього!
Перед вами простий рецепт приготування варення з яблук з желатином. Відразу скажу, що діти без розуму від цієї солодощі. Замість запікання яблука можна проварити в каструлі до стану того ж пюре. Цього разу я не варив, а просто запік в мікрохвильовці. Одним словом, пробуйте робити так, як вам зручно. Хай щастить!
- Яблука - 6 штук
- Желатин - 1 Ст. Ложка
- Сироп фруктовий - 3 Ст. Ложки
Яблука очищаємо від шкірки, вирізаємо серцевину і ріжемо часточками.
Кладемо яблука в рукав для запікання і відправляємо в мікрохвильовку / духовку. Запікаємо до готовності, наприклад, як картопля. По запаху можна визначити готовність.
Дайте яблукам охолонути. Тепер потрібно перемолоти їх у блендері до стану однорідного густого пюре. У пюре додаємо пару ложок сиропу від малинового варення.
Сюди ж додаємо желатин і перемішуємо. Нагріваємо до гарячого стану (не до кипіння) і відразу ж даємо охолонути.
Остигнуло пюре збийте міксером. У мене на це пішло 10 хвилин.
Отримане пюре влийте в форму, застелену папером для випічки (promaslennoj). Форму ставимо в холодильник.
Застиглий десерт звільніть від паперу.
Поріжте кубиками. Смачного!