Желе з яблук з желатином
(покроковий рецепт з фото)
Діти просто обожнюють це желе з яблук з желатином, та й я теж ніколи не проти поласувати таким десертом, смак у нього дуже м'який, а кориця надаємо желе особливий пряний аромат.
Кожна господиня знає масу способів приготування різної смакоти з яблука, і сьогодні і додам в вашу скарбничку ще один рецепт і розповім, як приготувати желе з яблук з желатином. Це приголомшливий десерт, Котрий, безсумнівно, сподобається вам і вашим дітям, желе з яблук з желатином в домашніх умовах можна приготувати до будь-якого свята, а особливо на день народження дитини. Думаю, всі без винятку оцінять таке смачне і незвичайне частування.
- Яблуко солодке - 100 грам
- Желатин харчовий - 10 грам
- Кориця мелена - 1 грам
Для початку ми промиваємо яблуко, витираємо його і видаляємо з яблука серцевину, після цього трьом його на дрібній тертці або середньої.
Додаємо в яблучну масу зовсім небагато кориці, буквально на кінчику ножа.
Далі ми заливаємо 10 грам желатину водою і залишаємо на кілька хвилин розбухати, після цього нагріваємо масу на водяній бані до повного розчинення гранул желатину.
Переливаємо желатинову масу до яблучного пюре.
Гарненько все перемішуємо.
Тепер отриману масу розливають по формах, краще вибрати невеликі формочки, так десерт буде гарніше виглядати.
Ставимо форми в холодильник на пів години, а коли желе застигне, акуратно витягаємо його і викладаємо на тарілку.
Зверху посипаємо желе меленою корицею і подаємо його до столу. Приємного всім апетиту!