Желе з вишні на зиму з желатином
(покроковий рецепт з фото)
Вишня - улюблені ласощі дітей і дорослих будь-якого віку. Готувати цю ягоду можна різними способами, один з незвичайних - желе з вишні на зиму з желатином. Вишні виходять як свіжі.
Натуральне желе з вишні на зиму з желатином виробляє не тільки фурор серед ласунів, воно ще й неймовірно красиво виглядає. Крім цього, його можна використовувати для випічки у вигляді начинки. Кислуватий присмак відмінно поєднується з солодкою здобою.
- Вишня - 1 кілограм
- Цукор - 1 кілограм
- Желатин - 20 грам
1. Мінімальний набір інгредієнтів і на вашому столі круглий рік - желе з вишні на зиму з желатином. За цим рецептом можна готувати джеми і з інших ягід.
2. Вишні ретельно миємо й чистимо від кісточок. Після цього засипаємо цукром і ставимо на вогонь.
3. Поки проваривается вишня розводимо желатин у воді і даємо йому постояти. Вишні тим часом не забуваємо постійно помішувати.
4. Коли джем проварити близько півгодини, вливаємо в нього желатин і Томім на слабкому вогні ще 10 хвилин. Між желатином і проваркой можна зробити перерву в кілька годин і проварити джем кілька разів (для густоти і кольору).
5. Розливаємо готовий джем по банках, закочує і прибираємо. Зберігається він дуже добре не лише в погребі, але і в коморі.