Желе з вишні без кісточок на зиму
(покроковий рецепт з фото)
Якщо хочете в холодну зиму побалувати себе смачним ласощами - приготуйте желе з вишні без кісточок. У домашніх умовах таке варення можна приготувати досить швидко.
З вишні можна приготувати різні десерти і заготовки. Спробуйте желе з вишні без кісточок на зиму - такі ласощі може стати не тільки звичайної консервацією, але і прекрасним доповненням на дитячий святковий стіл.
- Вишня - 1 кілограм
- Цукор - 1 кілограм
- Желатин - 20 грам
Відмінний варіант домашньої консервації, який особливо порадує вас в холодну пору року. Це незвичайне желе з вишні без кісточок на зиму не тільки неймовірно смачні ласощі, але і відмінний десерт для дитячого святкового столу.
1. Ретельно моєму вишню, видаляємо кісточки і засипаємо цукром. Ставимо на вогонь і, коли цукор повністю розтане, додаємо 0, 5 L. Води. Доводимо масу до кипіння.
2. Проваривши близько години на дуже слабкому вогні варення, поступово вводимо розведений желатин (попередньо замочіть його в теплій воді хвилин за 20-30 до вливання в варення).
3. Розливаємо по стерилізованим банкам желе з вишні без кісточок на зиму, закочує і відправляємо в холод.