Рецепт Желе з вишні на зиму без желатину фото

Желе з вишні на зиму без желатину
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди , Вишня
Для дітей , На святковий стіл , Десерт
Джеми , Заготовки , Десерти , Варення
Кількість порцій: 20
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Готується таке желе з вишні на зиму без желатину дуже швидко, без"участі" ягід. Для цього нам знадобиться соковижималка і цукор. Желе відрізняється дивовижною барвистим кольором і надзвичайним смаком

Опис приготування:

Таке желе з вишні можна намазувати на тости, булочки, їсти з млинцями і оладками, використовувати в приготуванні пирогів і булочок в якості начинки.

Як приготувати желе з вишні на зиму без желатину?

1. Щоб желе з вишні на зиму без желатину вийшло густим, нам знадобиться цукру більше, ніж для приготування звичайного варення.

2. Ягоди ретельно миємо, позбавляємося від кісточок і пропускаємо через соковижималку.

3. В отриманий сік додаємо цукор і відправляємо масу на вогонь в каструлі.

4. Доводимо до кипіння, проварюємо, постійно знімаючи піну, а також не забуваємо помішувати.

5. Варимо джем до тих пір, поки він не стане густим як желе.

6. Розливаємо по стерилізованим банкам і відправляємо в комору або льох для зберігання.

Смачного!

  • Вишня - 1 кілограм
  • Цукор - 1-1, 5 кілограма
Таке желе з вишні можна намазувати на тости, булочки, їсти з млинцями і оладками, використовувати в приготуванні пирогів і булочок в якості начинки.

Як приготувати желе з вишні на зиму без желатину?

1. Щоб желе з вишні на зиму без желатину вийшло густим, нам знадобиться цукру більше, ніж для приготування звичайного варення.

2. Ягоди ретельно миємо, позбавляємося від кісточок і пропускаємо через соковижималку.

3. В отриманий сік додаємо цукор і відправляємо масу на вогонь в каструлі.

4. Доводимо до кипіння, проварюємо, постійно знімаючи піну, а також не забуваємо помішувати.

5. Варимо джем до тих пір, поки він не стане густим як желе.

6. Розливаємо по стерилізованим банкам і відправляємо в комору або льох для зберігання.

Смачного!

Схожі рецепти