Желе з вишні на зиму без желатину
(покроковий рецепт з фото)
Готується таке желе з вишні на зиму без желатину дуже швидко, без "участі" ягід. Для цього нам знадобиться соковижималка і цукор. Желе відрізняється дивовижною барвистим кольором і надзвичайним смаком
Таке желе з вишні можна намазувати на тости, булочки, їсти з млинцями і оладками, використовувати в приготуванні пирогів і булочок в якості начинки.
Як приготувати желе з вишні на зиму без желатину?
1. Щоб желе з вишні на зиму без желатину вийшло густим, нам знадобиться цукру більше, ніж для приготування звичайного варення.
2. Ягоди ретельно миємо, позбавляємося від кісточок і пропускаємо через соковижималку.
3. В отриманий сік додаємо цукор і відправляємо масу на вогонь в каструлі.
4. Доводимо до кипіння, проварюємо, постійно знімаючи піну, а також не забуваємо помішувати.
5. Варимо джем до тих пір, поки він не стане густим як желе.
6. Розливаємо по стерилізованим банкам і відправляємо в комору або льох для зберігання.
Смачного!
- Вишня - 1 кілограм
- Цукор - 1-1, 5 кілограма
Як приготувати желе з вишні на зиму без желатину?
1. Щоб желе з вишні на зиму без желатину вийшло густим, нам знадобиться цукру більше, ніж для приготування звичайного варення.
2. Ягоди ретельно миємо, позбавляємося від кісточок і пропускаємо через соковижималку.
3. В отриманий сік додаємо цукор і відправляємо масу на вогонь в каструлі.
4. Доводимо до кипіння, проварюємо, постійно знімаючи піну, а також не забуваємо помішувати.
5. Варимо джем до тих пір, поки він не стане густим як желе.
6. Розливаємо по стерилізованим банкам і відправляємо в комору або льох для зберігання.
Смачного!