Рецепт Домашній мармелад з желатином з варення фото

Домашній мармелад з желатином з варення
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Желатин
Для дітей, Десерт
Десерти, Мармелад

Всі люблять солоденьке, особливо, якщо впевнений в якості солодощів на всі сто. Домогтися цього можна, тільки приготувавши десерт самостійно. Рекомендую приготувати домашній мармелад з желатином.

Таке ласощі нікого не залишить байдужим і сподобається діткам і дорослим. Найприємніше те, що можна бути впевненим в якості цих мармеладок. Розповім детально, як приготувати домашній мармелад з желатином з варення. Кожен раз можна здивувати своїх ласунів різними смаками, використовуючи варення з різних ягід.

  • Варення - 500 грам
  • Желатин - 40 грам
  • Вода - За смаком
  • Цукор - За смаком
1
Влийте в желатин трохи окропу і залиште його набухати.
2
Варення потрібно подрібнити за допомогою блендера і протерти через сито, щоб не залишилося целенькая шматочків або ягід.
3
Спробуйте, щоб воно було досить солодким. Можна додати цукру. Якщо варення дуже густе, влийте трохи води.
4
Влийте в варення желатин, поставте його на вогонь підігріватися.
5
Варіть 2-3 хвилини.
6
Розлийте готовий мармелад по формах і поставте його застигати.
7
Посипте цукром або цукровою пудрою. Смачного!

Схожі рецепти