Домашній мармелад
(покроковий рецепт з фото)
Відмінний мармелад без барвників, загусники і консервантів. Тільки натуральні фрукти, цукор і майстерність кухаря. Спробуйте обов'язково.
Чудове ласощі - домашній мармелад, дуже просто приготувати. Для цього відмінно підійде червона смородина. Розм'якшіть ягоди на слабкому вогні протягом декількох хвилин, а потім протріть їх через сито. Додайте цукор, перемішайте і Уваров в два рази. Мармеладную масу розлийте по формах, дайте застигнути протягом 10-12 годин, потім обваляйте готовий мармелад в цукрі і подайте на стіл. Приємного чаювання!
- Смородина червона - 1 кілограм
- Цукор - 2 склянки
- Вода - 2 Ст. Ложки
Промийте ягоди і проваріть в невеликій кількості води до розм'якшення.
Потім перетріть їх через сито.
Додайте в протерту масу цукор і варіть до уварювання в два рази.
Потім мармеладную масу розлийте по формах і залиште на 10-12 годин.
Готовий мармелад вийміть з форми і обваляйте в цукрі.