Рецепт Домовик (класичний рецепт) фото

Домовик (класичний рецепт)
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Тісто
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На святковий стіл
Випічка
Кількість порцій: 10
Час приготування: 40 хв.

Брауні - один з найпопулярніших десертів в США і Канаді. Його можна зустріти в будь-якому кафе та кондитерської, а любителі домашньої випічки обов'язково печуть його будинку. Хочеться шоколадного - ось рецепт!

Опис приготування:

По суті, Брауні - це щось середнє між багатим шоколадним пирогом і сухим печивом. Ідеальний Брауні має суху скоринку і вологу, тягучу начинку. Звучить апетитно? Спробуємо приготувати Брауні за всіма правилами.

  • Куряче яйце - 2 штуки
  • Шоколад - 200 штук
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Борошно пшеничне - 100 грам
  • Грецькі горіхи - 100 грам
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
доязикак (класичний рецепт) - фото крок 1
У невелику миску вбийте 2 яйця. Додайте цукор (200 грамів). Збийте яйця з цукром до розчинення цукру. Це можна зробити вилочкою або віночком.
доязикак (класичний рецепт) - фото крок 2
Сильно яйця збивати не треба. Ступінь збивання яєць можна назвати скоріше змішуванням.
доязикак (класичний рецепт) - фото крок 3
У миску помістіть плитку шоколаду (100 грамів з вмістом какао не менше 70%). Додайте 100 грамів вершкового масла. На паровій бані розтопіть шоколад з маслом до однорідності. Не перегрейте шоколад, а то він розшарується.
доязикак (класичний рецепт) - фото крок 4
Яєчну масу введіть в шоколадну.
доязикак (класичний рецепт) - фото крок 5
Очистіть ядра волоського горіха.
доязикак (класичний рецепт) - фото крок 6
За допомогою блендера подрібніть горіхи в дрібну крихту. Не обов'язково перебивати їх до ідеальної однорідності. Деякі шматочки можуть бути більшими.
доязикак (класичний рецепт) - фото крок 7
Подрібнені горіхи і 100 грамів просіяного борошна і 1 немає. Ложку розпушувача введіть в масу. Замісити тісто.
доязикак (класичний рецепт) - фото крок 8
Форму застеліть пергаментів для випічки. Викладіть в неї тісто, розрівняйте. Розігрійте духовку до 170 градусів, запікайте Брауні в духовці близько 25-30 хвилин.
доязикак (класичний рецепт) - фото крок 9
Вийміть готовий Брауні з форми. Зніміть Пекарській папір. Дайте десерту охолонути. Розтопіть 100 грамів шоколаду. Додайте в шоколадну масу 2 ст. Ложки рослинної олії, перемішайте. Шоколадну глазур викладіть на остиглий брауни. Охолодіть весь десерт в холодильнику (про час).
доязикак (класичний рецепт) - фото крок 10
Наріжте торт на прямокутні шматочки і подавайте до столу.

Схожі рецепти