Рецепт Млинці рецепт класичний на дріжджах фото

Млинці рецепт класичний на дріжджах
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Дріжджі
Дієтичне харчування, ПП рецепти
На обід, На полуденок, На святковий стіл, Масляна
Випічка, Млинці

Ви любите млинці? Спробуйте з приготувати на дріжджах - вони вийдуть ще пишніше і смачніше. Це улюблені ласощі можна вживати з варенням, сметаною, згущеним молоком або робити їх з начинкою.

Приготувати млинці (рецепт класичний) на дріжджах в домашніх умовах можна за одну годину. Вони виходять смачними і важкими. Під час смаження користуйтеся лопаткою і не забудьте влити в тісто розтоплене вершкове масло. Якщо захочете начинити такі млинці - будь ласка!

  • Молоко або тепла вода - 2 склянки
  • Борошно - 2, 5 склянки
  • Яйця - 2-3 штук
  • Цукор - За смаком
  • Вершкове масло - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Дріжджі - 1 Чайна ложка
млинці рецепт класичний на дріжджах - фото крок 1
1. Класичний рецепт приготування дріжджових млинців. Для початку нам потрібно зробити опару.
млинці рецепт класичний на дріжджах - фото крок 2
2. Для цього в тепле молоко або воду всипаємо дріжджі, 4 столові ложки борошна і 1 столову ложку цукру. Розмішуємо до тих пір, поки цукор, борошно і дріжджі не розчиняться і не стануть однорідною масою. Ми залишаємо на 15 хвилин в теплому місці.
млинці рецепт класичний на дріжджах - фото крок 3
3. Тим часом розтираємо яйця з цукром до утворення однорідної маси (поки цукор не розчиниться).
млинці рецепт класичний на дріжджах - фото крок 4
4. Вливаємо яєчну масу в основне тісто і вводимо всі інші інгредієнти. Тісто має вийти середньої консистенції. Не забудьте в кінці влити розтоплене вершкове масло. Замісити тісто, млинці можна випікати.
млинці рецепт класичний на дріжджах - фото крок 5
5. Смажимо з двох сторін на добре розпеченій сковороді до золотистого кольору. Млинці виходять ажурними і важкими, тому для перевертання скористайтеся лопаткою.
млинці рецепт класичний на дріжджах - фото крок 6
6. Подаємо в гарячому вигляді до чаю. Такі млинці можна зробити з начинкою - на ваш смак і бажанням. Приємного чаювання!

Схожі рецепти