Рецепт Рогалики з povidlom (рецепт на дріжджах) фото

Рогалики з povidlom (рецепт на дріжджах)
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Тісто , Дріжджове тісто , Дріжджі
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок , Для дітей , На сніданок , Десерт , Полудень
Випічка , Солодке , Страви з начинкою , Рогалики
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Не знаю, що приготувати до чаю? Тоді спробуйте ці рогалики з повидлом. Завдяки тому, що вони готуються на основі дріжджового тіста, рогалики чимось нагадують м'які і ароматні булочки.

Опис приготування:

Ви можете скористатися готовим дріжджовим листковим тістом. Але краще зробіть дріжджове тісто самі. Ви можете використовувати будь-який вид дріжджів, як сирих, так і сухих. Якщо ви обмежені в часі, то використовуйте швидкодіючі дріжджі. Щоб дізнатися, як приготувати рогалики з повидлом (рецепт на дріжджах), прочитайте цей рецепт.

  • Борошно - 400 грам
  • Дріжджі - 5 грам
  • Молоко - 2/3 склянки
  • Цукор - 50 грам
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Povidlo - За смаком
  • Мак - За смаком
рогалики з povidlom (рецепт на дріжджах) - фото крок 1
Підігрійте молоко, vbeyte йому яйця, додайте цукор, ванілін, швидкодіючі дріжджі, сіль, розтоплене вершкове масло і ретельно все перемішайте. Просійте через сито борошно і введіть її до решти інгредієнтів. Замісити дріжджове тісто.
рогалики з povidlom (рецепт на дріжджах) - фото крок 2
Так як тісто приготовлено на швидкодіючих дріжджах, то до приготування можна приступати відразу ж. Розкачайте тісто в пласт, надайте йому круглу форму.
рогалики з povidlom (рецепт на дріжджах) - фото крок 3
Розріжте тісто на сегменти гострим ножем. На кожен з них викладіть по ложці повидла. Воно не повинно бути рідким, інакше повидло просто витече з рогаликів в процесі запікання.
рогалики з povidlom (рецепт на дріжджах) - фото крок 4
Поверніть тісто з повидлом в формі рогаликів, викладіть їх на деко для запікання. Змастіть рогалики збитим яйцем, потім присипте маком. Випікайте рогалики тридцять хвилин в духовці при температурі двісті градусів.

Схожі рецепти