Рецепт Печиво «Рогалики» з povidlom фото

Печиво «Рогалики» з povidlom
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Тісто , Борошно , Молочні продукти
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На полуденок
Випічка , Рогалики
Кількість порцій: 10-15
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Дуже смачне печиво"Рогалики" з повидлом можна приготувати всього за одну годину. Начинкою для таких рогаликів може бути варене згущене молоко і навіть свіжі фрукти або ягоди. Насправді все дуже просто.

Опис приготування:

Дуже раджу подивитися, як приготувати печиво"Рогалики" з повидлом в домашніх умовах. Готові рогалики виходять розсипчастими і дуже ніжними. Їх можна готувати з будь-якою начинкою, але повидло найкраще поєднується з пісочним тістом, а ось згущене молоко або крем - з листковим. До чаю на швидку руку - то, що потрібно!

  • Борошно - 400 грам
  • Крем - 200 грам
  • Маргарин - 200 грам
  • Povidlo - 250 грам
  • Сода - 1, 5 чайних ложки
  • Цукрова пудра - За смаком
печиво
1. На основі пісочного тіста виходять чудові рогалики, які чудово поєднуються з повидлом. Пісочне тісто готується досить легко. Отже, приступимо…
печиво
2. У глибокій ємності розтираємо вершкове масло, додаємо сметану і соду. Починаємо все перемішувати.
печиво
3. Додаємо щіпку солі і борошно. Замішуємо еластичне тісто.
печиво
4. Готове тісто ділимо на частини (зазвичай виходить 4-5 частин). Кожну частину обертаємо в харчову плівку і відправляємо в холодильник хвилин на 30 (потім будемо по черзі діставати).
печиво
5. Розкачуємо круглий пласт і ділимо його на рівні частини (6-8). Промащуємо повидлом і загортаємо кожен рогалик.
печиво
6. Загортаються рогалики від широкого краю до вузькому.
печиво
7. Готові рогалики викладаємо на підготовлений лист, після чого відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин.
печиво
8. Готові рогалики повинні охолонути, після чого їх можна посипати цукровою пудрою і перекласти в блюдо.
печиво
9. Ось і вийшло у нас смачне і розсипчасте печиво з повидлом. Якщо ви заміните маргарин вершковим маслом, то готові рогалики будуть м'якшими і не такими розсипчастими.

Схожі рецепти