Печиво «Рогалики» з povidlom
(покроковий рецепт з фото)
Дуже смачне печиво "рогалики" з повидлом можна приготувати всього за одну годину. Начинкою для таких рогаликів може бути варене згущене молоко і навіть свіжі фрукти або ягоди. Насправді все дуже просто.
Дуже раджу подивитися, як приготувати печиво "рогалики" з повидлом в домашніх умовах. Готові рогалики виходять розсипчастими і дуже ніжними. Їх можна готувати з будь-якою начинкою, але повидло найкраще поєднується з пісочним тістом, а ось згущене молоко або крем - з листковим. До чаю на швидку руку - то, що потрібно!
- Борошно - 400 грам
- Крем - 200 грам
- Маргарин - 200 грам
- Povidlo - 250 грам
- Сода - 1, 5 чайних ложки
- Цукрова пудра - За смаком
1. На основі пісочного тіста виходять чудові рогалики, які чудово поєднуються з повидлом. Пісочне тісто готується досить легко. Отже, приступимо…
2. У глибокій ємності розтираємо вершкове масло, додаємо сметану і соду. Починаємо все перемішувати.
3. Додаємо щіпку солі і борошно. Замішуємо еластичне тісто.
4. Готове тісто ділимо на частини (зазвичай виходить 4-5 частин). Кожну частину обертаємо в харчову плівку і відправляємо в холодильник хвилин на 30 (потім будемо по черзі діставати).
5. Розкачуємо круглий пласт і ділимо його на рівні частини (6-8). Промащуємо повидлом і загортаємо кожен рогалик.
6. Загортаються рогалики від широкого краю до вузькому.
7. Готові рогалики викладаємо на підготовлений лист, після чого відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин.
8. Готові рогалики повинні охолонути, після чого їх можна посипати цукровою пудрою і перекласти в блюдо.
9. Ось і вийшло у нас смачне і розсипчасте печиво з повидлом. Якщо ви заміните маргарин вершковим маслом, то готові рогалики будуть м'якшими і не такими розсипчастими.