Печиво «Рогалики з мармеладом»
(покроковий рецепт з фото)
Чудове печиво з яскравою мармеладної начинкою. Дуже смачне і дуже просте в приготуванні.
Смачне печиво з мармеладної начинкою дуже подобається моїм дітям. Яскрава і різна на смак начинка створює відчуття свята. Та й смак у рогаликів чудовий. Якщо варення багато - можете залучити до процесу виготовлення рогаликів дітей Рецепт приготування рогаликів з мармеладом досить простий, до складу входять звичайні інгредієнти. Розповідаю, як приготувати печиво "рогалики з мармеладом" .
- Масло вершкове або маргарин - 200 грам
- Крем - 1 Склянка
- Цукор - 4-5 Ст. Ложок
- Сіль - 2 щіпки
- Сода - 0, 5 чайних ложки
- Борошно - 2 - 2.5 склянки
- Мармелад - 200 грам
Масло злегка розтопити, додати до нього сметану, сіль, цукор і соду. Добре перемішати і додати борошно.
Замісити гладке тісто. Борошно підсипати частинами. Її кількість залежить і від якості борошна, і від густоти сметани. Тісто не повинно бути занадто густим і не повинно липнути до рук. Загортаємо тісто в плівку і відправляємо в холодильник хвилин на 30.
Розділити тісто на 4 частини. Кожну частину розкачати в коло і розрізати на трикутні сегменти.
На широкий край сегмента покласти шматочок мармеладу. Мармелад найкраще брати жаростійкий, він не витече в процесі випікання печива. Можна використовувати улюблені всіма лимонні і апельсинові мармеладні часточки. Великі шматочки мармеладу розріжте, щоб мармелад не виступав за краї тіста.
Загортаємо мармелад в тісто, формуємо рогалики. Починаємо загортати з широкого краю тесту.
Викладаємо рогалики на деко, злегка змащений маслом або застелений папером для випічки. Випікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці хвилин 20, поки рогалики не зарум'яниться.