Печиво з мармеладом
(покроковий рецепт з фото)
Печиво смачне, дуже солодке і красиве на вигляд. Мармелад можна використовувати будь-яких кольорів і смаків.
Рецептів печива з мармеладом не так вже й багато тому, що мармелад при високих температурах має властивість танути. Тому найкращим варіантом печива з мармеладом я вважаю цей, в цьому рецепті мармелад не розплавиться.
- Борошно - 1/2 склянки
- Мармелад - 50 грам
- Цукор - 1/2 склянки
- Яйце - 1 штука
- Ванілін - 1 щіпка (або ванільний цукор)
1. Приготуємо продукти для печива.
2. Потрібно відразу приготувати мармелад, тому як печиво готується дуже швидко. Наріжте мармелад на смужки товщиною і шириною по 0, 5 см.
3. Готуємо тісто. Яйце збиваємо з цукром. Включаємо духовку на 200 градусів.
4. Додаємо просіяне борошно і ванілін. Вимішуємо тісто до однорідності, щоб не було жодної грудочки.
5. Testo майже, по консистенції воно повинно бути як на оладки.
6. Чайною ложкою виливаємо тісто на змащений маслом лист пергаменту або силіконовий килимок. Ставимо в духовку на 2-3 хвилини.
7. Як тільки печиво по краю підрум'яниться, знімаємо з листа, швидко і обережно. Поки печиво гаряче, воно добре піддається формуванню.
8. Беремо мармелад, кладемо на серединку і склеюємо край. Печиво остигає і відмінно тримається. Печиво з мармеладом готове! Приємного чаювання!