Бісквітний торт з мармеладом
(покроковий рецепт з фото)
Всім, кому до душі домашня нескладна випічка, рекомендую спробувати повторити цей вельми вдалий варіант, як приготувати бісквітний торт з мармеладом і ніжним сметанним кремом з желатином.
Хочу відразу звернути вашу увагу на те, що при бажанні ви можете взяти для цього тортика вже готові покупні коржі, і тоді не тільки заощадите трохи часу, але і обійдетеся без випічки. Дуже важливо вибрати якісний желатин, адже від цього залежить, наскільки добре торт буде тримати форму при нарізанні. Як солоденького до чаю або кави - відмінний тортик!
- Яйця - 5 штук
- Крем - 2 склянки
- Цукор - 1 Склянка(+ 3 столові ложки в тісто)
- Желатин - 25 грам
- Мармелад - 400 грам
- Борошно пшеничне - 5 Ст. Ложок
1. Для приготування бісквіта збийте яйця з 3 ложками цукру і 5 ложками борошна. Вилийте тісто в застелену пергаментом форму і відправте запікатися в розігріту до 190 градусів духовку хвилин 30.
2. Поки печеться корж, збийте сметану з цукром.
3. Для аромату в крем можна додати ванілін або ванільний цукор.
4. Желатин розчиніть у невеликій кількості води.
5. Влийте желатин в крем і ретельно перемішайте. Приберіть в холодильник на 15-20 хвилин.
6. За цей час можна довільними шматочками нарізати мармелад.
7. Після відправте його в крем і перемішайте.
8. Готовий бісквіт остудіть і акуратно розріжте на два коржі. Викладіть його на тарілку і встановіть кільце від рознімної форми.
9. Акуратно викладіть крем і розрівняйте.
10. Накрийте другим коржем.
11. Прикрасьте тортик за смаком мармеладом і відправте в холодильник. Щоб як слід застигнути, йому потрібно не менше 3-4 годин, але можна залишити і на ніч.
Смачного!
Смачного!