Рецепт Кекс з мармеладом фото

Кекс з мармеладом
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Чеська кухня
Тісто, Борошно, Яйця
Вегетаріанське харчування
Для дітей
Випічка, Кекси

Приготування кексу з мармеладом дуже просте, а раді цьому приголомшливому десерту будуть все! Отже, уважно прочитайте рецепт кексу з мармеладом і вперед!

Отже, як же виходить смачний і повітряний кекс з мармеладом? Дуже просто! Я розповім вам все про приготування кексу по порядку, але для початку вам необхідно переконатися, що всі інгредієнти під рукою, а також міксер, форма для кексу і фольга (випадок, якщо кекс буде випікатися нерівномірно). Приступимо.

1. Увімкніть духовку розігріватися на 180 градусів.

2. У глибоку миску викладіть вершкове масло і збивайте його в пишний крем, поступово додаючи цукор.

3. Чи не припиняємо збивати, підмішувати в масу апельсинову цедру і яйця (по одному).

4. Потім шматочки мармеладу і борошно.

5. Останнім під міксер вольем апельсиновий сік. Переконайтеся, що тісто добре перемішано.

6. Вилийте пишне і ароматне тісто в форму для кексу і запікайте в духовці 40 хвилин. Якщо кекс з мармеладом запікається нерівномірно, підгорає знизу або зверху, а всередині ще сирий, накрийте його фольгою.

7. Глазур почніть готувати за 10 хвилин до приготування кексу. Вилийте апельсиновий сік для глазурі в маленьку каструлю, додайте цукрову пудру і доведіть до кипіння. Поваріть ще 2 хвилини. Потім відкрийте духовку і вилийте глазур на кекс з мармеладом, якщо ви накрили кекс фольгою, не прибирають її! Досить проколоти кілька дірочок і вилити в них глазур.

Бажаю вам приємного чаювання!

  • Вершкове масло - 180 грам
  • Цукор - 180-200 грам (найкраще підійде коричневий цукор.)
  • Апельсинова цедра - 1 Ст. Ложка (для цедри вистачить одного великого апельсина.)
  • Яйця - 3 штуки
  • Борошно - 180 грам
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Апельсиновий мармелад - 5 Ст. Ложок
  • Апельсиновий сік - 5 Ст. Ложок (два століття. Ложки для кексу і три - для глазурі.)
  • Цукрова пудра - 120-130 грам (для глазурі.)
Отже, як же виходить смачний і повітряний кекс з мармеладом? Дуже просто! Я розповім вам все про приготування кексу по порядку, але для початку вам необхідно переконатися, що всі інгредієнти під рукою, а також міксер, форма для кексу і фольга (випадок, якщо кекс буде випікатися нерівномірно). Приступимо.

1. Увімкніть духовку розігріватися на 180 градусів.

2. У глибоку миску викладіть вершкове масло і збивайте його в пишний крем, поступово додаючи цукор.

3. Чи не припиняємо збивати, підмішувати в масу апельсинову цедру і яйця (по одному).

4. Потім шматочки мармеладу і борошно.

5. Останнім під міксер вольем апельсиновий сік. Переконайтеся, що тісто добре перемішано.

6. Вилийте пишне і ароматне тісто в форму для кексу і запікайте в духовці 40 хвилин. Якщо кекс з мармеладом запікається нерівномірно, підгорає знизу або зверху, а всередині ще сирий, накрийте його фольгою.

7. Глазур почніть готувати за 10 хвилин до приготування кексу. Вилийте апельсиновий сік для глазурі в маленьку каструлю, додайте цукрову пудру і доведіть до кипіння. Поваріть ще 2 хвилини. Потім відкрийте духовку і вилийте глазур на кекс з мармеладом, якщо ви накрили кекс фольгою, не прибирають її! Досить проколоти кілька дірочок і вилити в них глазур.

Бажаю вам приємного чаювання!

Схожі рецепти