Рогалики з мармеладом
(покроковий рецепт з фото)
Ніколи не пробували пекти рогалики з мармеладом? Це ваше величезне упущення. Я детально розповім, як приготувати рогалики з мармеладом. Це смачна і проста домашня випічка на всі випадки в житті.
Найчастіше рогалики готують з варенням, шоколадом або згущеним молоком. Ви можете урізноманітнити випічку і використовувати мармелад. Можна купити на вагу або фасований (цукерки), однотонний або різнокольоровий. Можна зробити рогалики на дріжджовому тесті, пісному або листковому.
- Крем - 200 грам
- Вершкове масло - 200 грам
- Сода - 0, 5 чайних ложки
- Борошно - 0, 5 кілограма
- Мармелад - 300 грам
- Яйця - 1 штука
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
1. М'яке вершкове масло викладіть в миску, розмішайте його зі сметаною, содою, борошном і сформуйте тісто. Надішліть його в холодильник на півгодини.
2. Через необхідний час дістаньте тісто і розділіть його на 5 частин. Кожну частину розкачати в тонкий пласт, розріжте його від центру до краю на 8 частин.
3. Різнобарвний мармелад наріжте шматочками і викладіть на широку сторону кожної частини.
4. Починаючи від широкої частини скачайте рогалики, перекладіть їх на деко з пергаментом, змащений олією. Змастіть сумішшю яйця і цукру.
5. Випікайте рогалики в розігрітому до 180 градусів духовці близько 20 хвилин, потім остудіть і насолоджуйтеся.