Рецепт Рогалики з povidlom фото

Рогалики з povidlom
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Тісто, Дріжджове тісто
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На полуденок
Випічка, Рогалики

Просто, швидко і дуже смачно. Рогалики, обсипані цукровою пудрою, - улюблена випічка родом з дитинства.

Смачні та м'які рогалики з начинкою з повидла і стакан молока на вечерю. Ця картинка родом з мого дитинства і спогади про бабусю, великий майстрині по частині випічки. Своїх дітей я теж частенько балувала цими рогаликами. Пропоную і вам скористатися простим рецептом приготування рогаликів з повидлом. Рецепт зовсім нескладний і досить мало часу йде на його втілення в життя. Тому не бійтеся, все у вас вийде смачно. Хай щастить!

  • Вершкове масло або маргарин - 300 грам
  • Борошно - 4, 5-5 склянки
  • Яйця - 3 штуки
  • Молоко - 1 Склянка
  • Дріжджі - 50 грам
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Ванільний цукор - 0, 5 чайних ложки
  • Povidlo - 400 грам
  • Цукрова пудра - 2-3 Ст. Ложок
рогалики з povidlom - фото крок 1
Холодне масло розтираємо з борошном в крихту.
рогалики з povidlom - фото крок 2
Дріжджі розводимо в теплому молоці. Додаємо до олійно-борошняної крихті яйця, цукор, ванільний цукор і вливаємо розведені дріжджі. Замішуємо м'яке тісто. Ми залишаємо в теплому місці під рушником, поки не збільшиться в об'ємі в два рази. Обминали і залишаємо ще на півгодини.
рогалики з povidlom - фото крок 3
Я поділяю тісто 2-3 частини. Кожну частину треба буде розкачати ось в таке коло. Товщина тесту 3-4 мм.
рогалики з povidlom - фото крок 4
В залежності від того, якого розміру ви хочете отримати рогалики, розрізаємо коло на сегменти. Їх можна зробити більше або менше.
рогалики з povidlom - фото крок 5
На широкий краю сегмента викладаємо повидло.
рогалики з povidlom - фото крок 6
І загортаємо рогалик, починаючи з широкого кінця.
рогалики з povidlom - фото крок 7
Викладаємо рогалики на покритий промасленим папером деко на деякій відстані один від одного.
рогалики з povidlom - фото крок 8
Випікаємо рогалики в духовці при температурі 200 градусів до красивого рум'яного кольору. Викладаємо готові рогалики на блюдо і, коли трохи охолонуть, посипаємо цукровою пудрою.

Схожі рецепти