Рецепт Печиво «хвилин» з povidlom фото

Печиво «хвилин» з povidlom
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто
Рецепти без шкоди
Для дітей , На швидку руку , На святковий стіл , На сніданок , Полудень
Випічка , Печиво
Кількість порцій: 20-22
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Неймовірно простий і швидкий в приготуванні десерт, який ви зробите за лічені хвилини, він прикрасить ваш святковий стіл і стане приємним доповненням до чашки чаю або кави вранці перед роботою.

Опис приготування:

Для всіх, хто любить швидкі рецепти з мінімальними витратами продуктів, часу і сил, я хочу запропонувати ось такий цікавий і дуже простий рецепт печива"Хвилинка" з povidlom. У ньому є маса плюсів, тому я випікаю таке печиво досить часто і не тільки через те, що його можна приготувати за лічені хвилини, але і тому що у нього відмінний смак. Ви можете вибрати для цього печива будь-яке повидло, яке вам подобається, я ось, наприклад, дуже люблю вишневе і абрикосове, тому з ним найчастіше і готую. Ну а раз і ви тепер знаєте, як зробити печиво"Хвилинка" з povidlom, не витрачайте часу даремно і приготуйте для себе і своїх рідних чудове частування.

  • Борошно пшеничне - 500 грам
  • Вершкове масло - 200 грам
  • Крем - 150 грам
  • Pavidlo - 300-400 грам
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
печиво
Для початку викладаємо в миску попередньо розм'якшене вершкове масло і додаємо до нього сметану.
печиво
За допомогою міксера збиваємо масло зі сметаною до однорідного стану.
печиво
Тепер починаємо поступово всипати борошно, спочатку додаємо 1 стакан і перемішуємо все міксером, потім підсипає борошно невеликими порціями.
печиво
Коли заважати тісто міксером стане важко, викладаємо його на стіл, посипаний борошном, продовжуємо замішувати тісто руками, поступово підсипаючи борошно. Додаємо борошна стільки, щоб тісто було м'яким, еластичним і не прилипало до рук. Готове тісто обертаємо харчовою плівкою і поміщаємо в морозильну камеру на 20-30 хвилин.
печиво
Після закінчення часу знову кладемо тісто на посипаний борошном стіл і розгортаємо його в пласт товщиною приблизно 5-6 мм.
печиво
Потім нарізаємо розкачане тісто на квадрати зі стороною в 5-6 см.
печиво
Тепер ми в середину кожного квадратика викладаємо трохи повидла, приблизно 0, 5 чайної ложечки. Бажано, щоб повидло було густе, інакше воно може розтектися по листу.
печиво
З'єднуємо протилежні краї квадратика і акуратно защипуємо їх.
печиво
Змащуємо деко рослинним маслом і викладаємо на нього печиво. Ставимо деко в розігріту до 175-180 градусів духовку і випікаємо 15-20 хвилин.
печиво
Наше печиво готове і, оскільки ми не додавали в тісто цукор, воно вийшло в міру солодке. Приємного всім апетиту!

Схожі рецепти