Печиво «хвилин» з povidlom
(покроковий рецепт з фото)
Неймовірно простий і швидкий в приготуванні десерт, який ви зробите за лічені хвилини, він прикрасить ваш святковий стіл і стане приємним доповненням до чашки чаю або кави вранці перед роботою.
Для всіх, хто любить швидкі рецепти з мінімальними витратами продуктів, часу і сил, я хочу запропонувати ось такий цікавий і дуже простий рецепт печива "хвилинка" з povidlom. У ньому є маса плюсів, тому я випікаю таке печиво досить часто і не тільки через те, що його можна приготувати за лічені хвилини, але і тому що у нього відмінний смак. Ви можете вибрати для цього печива будь-яке повидло, яке вам подобається, я ось, наприклад, дуже люблю вишневе і абрикосове, тому з ним найчастіше і готую. Ну а раз і ви тепер знаєте, як зробити печиво "хвилинка" з povidlom, не витрачайте часу даремно і приготуйте для себе і своїх рідних чудове частування.
- Борошно пшеничне - 500 грам
- Вершкове масло - 200 грам
- Крем - 150 грам
- Pavidlo - 300-400 грам
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка