Печиво «хвилин»
(покроковий рецепт з фото)
Якщо до вас прийшли гості, і ви хочете швидко приготувати печиво до чаю, то печиво «Хвилинка» виявиться як не можна до речі. Рецепт дуже простий і швидкий, завдяки чому випічка і отримала таку назву.
Приготування:
Розім'яти маргарин до тих пір, поки по консистенції він не буде нагадувати густу сметану. Додати цукор і збити міксером до крему. Поступово влити молоко. Додати борошно і перемішати до однорідності. Отримане тісто викласти в кондитерський мішок з зубчастим наконечником і відсадити на деко печиво. Випікати в духовці при температурі 200 градусів до рум'яного кольору.
- Борошна - 2 склянки
- Цукру - 5-6 Ст. Ложок
- Молока - 3 Ст. Ложки
- Пачка маргарина- 1 штука
Приготування:
Розім'яти маргарин до тих пір, поки по консистенції він не буде нагадувати густу сметану. Додати цукор і збити міксером до крему. Поступово влити молоко. Додати борошно і перемішати до однорідності. Отримане тісто викласти в кондитерський мішок з зубчастим наконечником і відсадити на деко печиво. Випікати в духовці при температурі 200 градусів до рум'яного кольору.
Розім'яти маргарин до тих пір, поки по консистенції він не буде нагадувати густу сметану. Додати цукор і збити міксером до крему. Поступово влити молоко. Додати борошно і перемішати до однорідності. Отримане тісто викласти в кондитерський мішок з зубчастим наконечником і відсадити на деко печиво. Випікати в духовці при температурі 200 градусів до рум'яного кольору.