Рецепт Печиво «хвилин» фото

Печиво «хвилин»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто
Рецепти без шкоди
На полуденок , Для дітей , Десерт , Полудень
Випічка , Печиво
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 15 хв.

Якщо до вас прийшли гості, і ви хочете швидко приготувати печиво до чаю, то печиво «Хвилинка» виявиться як не можна до речі. Рецепт дуже простий і швидкий, завдяки чому випічка і отримала таку назву.

Опис приготування:

Приготування:

Розім'яти маргарин до тих пір, поки по консистенції він не буде нагадувати густу сметану. Додати цукор і збити міксером до крему. Поступово влити молоко. Додати борошно і перемішати до однорідності. Отримане тісто викласти в кондитерський мішок з зубчастим наконечником і відсадити на деко печиво. Випікати в духовці при температурі 200 градусів до рум'яного кольору.


  • Борошна - 2 склянки
  • Цукру - 5-6 Ст. Ложок
  • Молока - 3 Ст. Ложки
  • Пачка маргарина- 1 штука
Приготування:

Розім'яти маргарин до тих пір, поки по консистенції він не буде нагадувати густу сметану. Додати цукор і збити міксером до крему. Поступово влити молоко. Додати борошно і перемішати до однорідності. Отримане тісто викласти в кондитерський мішок з зубчастим наконечником і відсадити на деко печиво. Випікати в духовці при температурі 200 градусів до рум'яного кольору.

Схожі рецепти