Гарбузове печиво за 20 хвилин
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні хочу розповісти вам, як приготувати гарбузове печиво за 20 хвилин - смачну солодку випічку з незвичайним смаком. Печиво виходить повітряним і з хрусткою золотистою скоринкою - дуже красиво!
Це печиво не піднімається під час випічки, але воно виходить неймовірно ароматним завдяки кориці і ванілі. Гарбуз надає печінкою дуже гарний золотий відтінок і робить його злегка вологим. Для більш насиченого смаку можна додати трохи лимонної або апельсинової цедри. Таке печиво можна і не прикрашати - хрустка жовта скориночка виглядає цілком красиво, але заради різноманітності раджу вам полити печиво розтопленим чорним або молочним шоколадом, вийде дуже апетитно.
- Цукор - 130 грам
- Маргарин або вершкове масло - 100 грам
- Гарбуз - 200 грам
- Борошно - 300 грам
- Яйце - 2 штуки
- Ванілін - За смаком
- Обкладинка - За смаком
- Сіль - За смаком
1. Яйця збийте з дрібкою солі, частинами додаючи цукор. Додайте розтоплене і злегка остигле вершкове масло або маргарин, корицю і ванілін.
2. Частинами додайте просіяне борошно, перемішуючи тісто міксером. Гарбуз запечіть в духовці протягом 20 хвилин при 180 градусах, після чого натріть на крупній тертці і додайте до тесту.
3. Перемішайте тісто і за допомогою ложки викладіть його на покритий фольгою деко. Випікайте в розігрітій до 150-180 градусів духовці 10-15 хвилин. Дайте печінкою повністю охолонути. Смачного!