Гарбузове печиво до чаю
(покроковий рецепт з фото)
У сезон гарбузів потрібно обов'язково що-небудь смачненьке приготувати! Я пропоную вам рецепт, як приготувати яскраве і ароматне печиво до чаю.
Коли я шукала цікавий рецепт печива до чаю, я випадково натрапила на рецепт американського гарбузового печива з шоколадом. Я спробувала! Моя сім'я була в захваті! Правда я трохи змінила рецепт. Печиво вийшло пряним, ніжним і прям розпливається в роті.
- Вершкове масло - 100 грам
- Цукор - 100 грам
- Борошно - 130 грам
- Пюре гарбуза - 100 мілілітрів
- Мелений мигдаль - 5 Ст. Ложок (можна замінити борошном)
- Сода - 1/3 чайних ложки
- Розпушувач - 1/3 чайних ложки
- Сіль - 1/4 чайних ложки
- Обкладинка - 1/2 чайних ложки
- Мускатний горіх - 1/2 чайних ложки
- Шоколад - 100 грам
1
Розігрійте духовку до 190 градусів.
2
Вершкове масло (має бути м'яким) з'єднайте з цукром в чаші міксера і збийте на високій швидкості протягом 5 хвилин. Додайте пюре гарбуза і перемішайте.
3
Змішайте сухі інгредієнти в мисці, а потім додайте гарбузову суміш і акуратно перемішайте ложкою.
4
Подрібніть шоколад і втрутився в тісто.
5
Деко застеліть пергаментним папером. За допомогою чайної ложки викладіть тісто на деко. Випікайте печиво протягом 10-12 хвилин.
6
Потім вийміть печиво з духовки і дайте охолонути. Печиво, здається, дуже м'яким, але затвердіє під час охолодження. Зберігайте в щільно закритій тарі.
7
Смачного!