Швидке печиво до чаю
(покроковий рецепт з фото)
Щоб спекти смачне печиво до чаю, вам знадобиться буквально півгодини. Мінімум зусиль - і солодке смачне печиво вже на столі. Погодьтеся, пропозиція вкрай привабливу. Так, може, приготовим?
Смачне і солодке розсипчасте печиво можна приготувати дуже швидко. Правда, і закінчиться воно швидко, т.К. Порція маленька. Рецепт приготування швидкого печива до чаю перед вами, він дуже легкий і простий, під силу навіть недосвідченому кулінари.
1. Насамперед потрібно змішати борошно з цукром і пудрою, потім додати жовтки, лимонну цедру і м'яке вершкове масло.
2. Замішуємо тісто, скачуємо його в невелику ковбаску.
3. Деко застилає папером для випічки, смажена її маслом і злегка припорошив борошном.
4. Нарізаємо ковбаску з тіста на кружечки, злегка розгортає, щоб тісто було товщиною приблизно 0, 5 см.
5. Викладаємо майбутнє печиво на деко, наколюємо його вилочкою і відправляємо випікатися в розігрітій до 180 градусів духовці хвилин 10.
Приємного чаювання!
- Вершкове масло - 120 грам
- Яйце - 2 штуки (жовтки)
- Цукрова пудра - 80 грам
- Лимонна цедра - 0, 5 чайних ложки
- Борошно - 230 грам
- Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
1. Насамперед потрібно змішати борошно з цукром і пудрою, потім додати жовтки, лимонну цедру і м'яке вершкове масло.
2. Замішуємо тісто, скачуємо його в невелику ковбаску.
3. Деко застилає папером для випічки, смажена її маслом і злегка припорошив борошном.
4. Нарізаємо ковбаску з тіста на кружечки, злегка розгортає, щоб тісто було товщиною приблизно 0, 5 см.
5. Викладаємо майбутнє печиво на деко, наколюємо його вилочкою і відправляємо випікатися в розігрітій до 180 градусів духовці хвилин 10.
Приємного чаювання!