Смачне печиво до чаю
(покроковий рецепт з фото)
Таке печиво - справжній порятунок, коли потрібна швидка солодка випічка до чаю. Ароматне, в міру вологе і дуже смачне печиво, яке легко і швидко готувати. Що може бути краще?
Сьогодні я розповім вам, як приготувати смачне печиво до чаю, неймовірно ароматне і ніжне. Воно відмінно підходить до чаю або кави, але ще краще їсти таке печиво з гарячим шоколадом! тісто, приготоване за цим рецептом, виходить досить рідким, що дозволяє викласти печиво на деко так, щоб воно вийшло різної форми. Шоколад в тесті надає випічці приємний аромат. Білий шоколад ви можете замінити молочним або чорним, в залежності від ваших уподобань.
- Білок - 3 штуки
- Цукрова пудра (або цукор) - 200 грам
- Крохмаль - 80 грам
- Борошно - 100 грам
- Шоколад білий - 50 грам
- Шоколад чорний - 50 грам
- Горіхи волоські - 100 грам
1. Білки збийте з допомогою міксера з цукровою пудрою (або цукром) до однорідної тягучої консистенції.
2. Далі в збиті з цукровою пудрою білки додайте крохмаль і просіяне борошно. Додайте трохи розпушувача. Все добре перемішайте.
3. Додайте подрібнені за допомогою блендера горіхи і білий шоколад. Деко застеліть пергаментним папером і за допомогою ложки викладіть тісто, трохи відступаючи місце між майбутніми печивом. Тісто виходить рідким, не лякайтесь. Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 35 хвилин.
4. Для прикраси розтопіть чорний шоколад з невеликою кількістю води в мікрохвильовці, добре його розмішайте і прикрасьте печиво за допомогою кондитерського мішка. Смачного!