Пряне гарбузове печиво
(покроковий рецепт з фото)
З гарбузом часто поєднують пряні спеції, які відтіняють м'який смак овоча. Особливо добре таке з'єднання проявляється в солодкій випічці. Вона виходить яскравою по виду, аромату і смаку. Перевірте!
Прочитайте про те, як приготувати пряне гарбузове печиво з шавлією, корицею і мускатним горіхом. Тісто замішується просте і швидке, тому вироби ви спробуєте вже через 30 хвилин. Це, швидше, вийшло ласощі для дорослих, які люблять попити гірка кава і з'їсти що-небудь не дуже солодке.
- Борошно пшеничне - 300 грам
- Вершкове масло - 120 грам
- Вершки нежирні - 180 мілілітрів
- Гарбузове пюре - 150 грам
- Розпушувач - 1 Ст. Ложка
- Шавлія - 2 чайних ложки
- Сода - 0, 25 чайних ложки
- Цукор білий - 1, 5 чайних ложки
- Кориця мелена - 0, 25 чайних ложки
- Мускатний горіх мелений - 0, 25 чайних ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
1. Зробіть суміш з борошна, кориці, мускатного горіха, солі, розпушувача, соди і цукру.
2. Потім в суміш додайте шавлія. Краще використовуйте свіжий.
3. Далі додайте масло кубиками. Перетріть інгредієнти в крихту.
4. Тепер влийте вершки і гарбузове пюре. Замішайте тісто руками.
5. Зліпити з тіста круглі печеньки. Викладіть їх на деко.
6. Випікайте печиво протягом 15 хвилин при 200 градусах в духовці. Остудіть і насолоджуйтеся!