Рецепт Пряне гарбузове печиво фото

Пряне гарбузове печиво
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Борошно, Овочі, Гарбуз
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На полуденок, На швидку руку
Випічка, Солодке, Печиво

З гарбузом часто поєднують пряні спеції, які відтіняють м'який смак овоча. Особливо добре таке з'єднання проявляється в солодкій випічці. Вона виходить яскравою по виду, аромату і смаку. Перевірте!

Прочитайте про те, як приготувати пряне гарбузове печиво з шавлією, корицею і мускатним горіхом. Тісто замішується просте і швидке, тому вироби ви спробуєте вже через 30 хвилин. Це, швидше, вийшло ласощі для дорослих, які люблять попити гірка кава і з'їсти що-небудь не дуже солодке.

  • Борошно пшеничне - 300 грам
  • Вершкове масло - 120 грам
  • Вершки нежирні - 180 мілілітрів
  • Гарбузове пюре - 150 грам
  • Розпушувач - 1 Ст. Ложка
  • Шавлія - 2 чайних ложки
  • Сода - 0, 25 чайних ложки
  • Цукор білий - 1, 5 чайних ложки
  • Кориця мелена - 0, 25 чайних ложки
  • Мускатний горіх мелений - 0, 25 чайних ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
пряне гарбузове печиво - фото крок 1
1. Зробіть суміш з борошна, кориці, мускатного горіха, солі, розпушувача, соди і цукру.
пряне гарбузове печиво - фото крок 2
2. Потім в суміш додайте шавлія. Краще використовуйте свіжий.
пряне гарбузове печиво - фото крок 3
3. Далі додайте масло кубиками. Перетріть інгредієнти в крихту.
пряне гарбузове печиво - фото крок 4
4. Тепер влийте вершки і гарбузове пюре. Замішайте тісто руками.
пряне гарбузове печиво - фото крок 5
5. Зліпити з тіста круглі печеньки. Викладіть їх на деко.
пряне гарбузове печиво - фото крок 6
6. Випікайте печиво протягом 15 хвилин при 200 градусах в духовці. Остудіть і насолоджуйтеся!

Схожі рецепти