Рецепт Пряне новорічне печиво фото

Пряне новорічне печиво
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Імбир, Заварне тісто, Мед
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На полуденок, На святковий стіл, Новий рік
Випічка, Солодке, Печиво

Найтепліший і сімейне свято - Новий рік! До нього ми ставимося з особливою пошаною, чекаємо нового щастя, готуємо подарунки і різну смакоту для своїх близьких, наповнюємо будинок добром, пряними ароматами ...

Мені хочеться поділитися з вами дуже простим рецептом, як приготувати пряне новорічне печиво. Його традиційно готують у багатьох європейських країнах. Заварне медове тісто виходить пластичним і добре тримає форму при випічці. Обов'язково покличте своїх улюблених помічників. Діти із задоволенням вам допоможуть вирізати і прикрашати печиво глазур'ю. Приємних вам святкових клопоту на кухні!


  • Мед - 3 Ст. Ложки
  • Цукор - 90 грам
  • Сік апельсиновий - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Розпушувач - 1/2 чайних ложки
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Жовток - 1 штука
  • Борошно - 250 грам
  • "сухі духи" - 1 Ст. Ложка (обкладинка, імбир, перець духмяний, гвоздика, кардамон, мускатний горіх, аніс)
пряне новорічне печиво - фото крок 1
Підготуйте необхідні інгредієнти. Для "сухих духів" візьміть 1 ст. L. Суміші мелених спецій: корицю, кардамон, імбир, запашний перець, мускатний горіх і гвоздику, - в пропорції 2:1:1:1:1:1/3.

Схожі рецепти