Пряне печиво
(покроковий рецепт з фото)
Любіть аромат домашніх пряників? Пропоную вам дуже простий рецепт, який під силу повторити навіть новачкові на кухні. Така випічка припаде до смаку і дорослим, і малюкам. Рекомендую рецепт!
Хочу показати вам, як приготувати пряні пряники на швидку руку. Це дуже зручний рецепт, адже тісто не потрібно заморожувати або наполягати перед випічкою. Відразу після замісу можна відправляти в духовку. Перед подачею такі прянички присипте цукровою пудрою, буде дуже здорово. Вони м'які, ніжні і шалено ароматні. Рекомендую рецепт!
- Вершкове масло - 110 грам
- Коричневий цукор - 3/4 склянки
- Меляса - 1/2 склянки
- Жовток - 1 штука
- Борошно - 2 склянки (приблизно)
- Сода - 1/2 чайних ложки
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Спеції - 3 чайних ложки (мускатний горіх, обкладинка, імбир, гвоздика)
1. Насамперед включіть її і розігрійте її до 200 градусів. М'яке вершкове масло розітріть з цукром. Додайте мелясу і жовток. Всипте просіяне борошно, сіль, соду і спеції.
2. Замісити однорідне тісто і викладіть його на стіл, присипаний борошном.
3. Розкачайте тісто і за допомогою виїмок виріжте пряники.
4. Викладіть їх на деко, застелене пергаментом або силіконовим килимком. Надішліть в духовку і запікайте 10-12 хвилин.
5. Остудіть готові пряники, присипте їх цукровою пудрою і подавайте до столу.
Приємного чаювання!
Приємного чаювання!