Печиво за 15 хвилин
(покроковий рецепт з фото)
Ви любите піч не тільки смачно, але і швидко? Тоді в скарбничку ваших кулінарних рецептів пропоную додати ще один, вельми вдалий варіант печиво, яке припаде до душі і малюкам, і дорослим.
Хочу розповісти, як приготувати печиво за 15 хвилин. Тісто просте, процес може повторити навіть новачок на кухні, а смак дійсно приголомшливий. Звертаю вашу увагу, що кількість цукру не вказано, так як печиво можна зробити більш солодким або зовсім без цукру, а перед подачею полити глазур'ю або присипати цукровою пудрою, наприклад.
Дуже рекомендую на замітку!
- Вершкове масло - 120 грам
- Борошно - 1.5 склянки
- Розпушувач - 2 чайних ложки
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Вершки або молоко - 3/4 склянки
- Цукор - За смаком
1. Насамперед включіть її, нехай гріється до 200 градусів. Підготуйте жароміцний деко, змастіть його маслом або застеліть пергаментом. У глибоку миску просійте борошно, сіль і розпушувач. За смаком додайте цукор.
2. Додайте холодне вершкове масло і ножем змішайте його з сухими інгредієнтами. Влийте в мисочку вершки або молоко.
3. Ретельно перемішайте, щоб вийшло однорідне тісто. Воно не буде крутим!
4. Відщипувати невеликі шматочки тіста і викладайте на деко.
5. Випікайте печиво 15 хвилин до рум'яності. Апетитно, смачно і просто. Приємного чаювання!