Риба в скороварці на пару
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2
Час приготування: 30 хв.
Риба в скороварці на пару - дуже просте і смачне блюдо, яке можна приготувати з окуня. Вам знадобиться скороварка і трішечки вільного часу. Блюдо добре підійде на вечерю чи обід.
Опис приготування:
Приготуємо рибу в скороварці на пару в домашніх умовах. В першу чергу очищаємо і промиваємо рибу. Потім викладаємо її на фольгу і присипаємо сіллю і спеціями, а також поливаємо лимонним соком. Загортаємо окуня в фольгу і готуємо в скороварці на режимі"Каша" . Готову страву подають із будь-яким гарніром на ваш розсуд. Хай щастить!
- Окунь морський - 1 штука
- Лимон - 1 штука
- Сіль і перець - За смаком
Рибу промийте і випатрати, також можна очистити луску. Укладаємо тушку риби на фольгу, змащену маслом. Солимо, перчимо з усіх боків і поливаємо лимонним соком. Загортаємо рибу у фольгу і кладемо в скороварку. Готуємо в режимі"Каша" 10 хвилин.
Риба виходить дуже соковитою і ніжною.
Смачного!